Οι SuperSoul ζωντανά στη Γιάφκα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Οι SuperSoul θα είναι το δεύτερο συγκρότημα που συμμετέχει στη σειρά των ζωντανών εμφανίσεων της Γιάφκα με την ονομασία ''We ''ll Stay Alive At Γιάφκα''. Αυτή τη Πέμπτη 12 Οκτωβρίου θα ανέβουν στη σκηνή της Γιάφκα για να παρουσιάσουν τα κομμάτια από το ντεμπούτο album τους ''Faith Bender''.

Ξεβρασμένο από τα έγκατα του νότου, το rock n roll trio, SuperSoul αποτελείται από τον Evan Μαραγκουδάκη, Rami Winston και Ορέστη Μασμανίδη. Η Αθηναϊκή heavy blues μπάντα θεωρείται μια από τις πιο ανερχόμενες της εγχώριας σκηνής. Το ντεμπούτο άλμπουμ τους Faith Bender, εμπεριέχει τόσο χορευτικά rock riffs, όσο και κολοσσιαία τύμπανα & break downs, τα οποία ικανότατα παρασέρνουν κεφάλια και πόδια εξίσου έντονα στον ρυθμό, βάσει του tempo καθενός από τα 14 τραγούδια του νεογέννητου τους, 'Faith Bender'. Καθώς πια κινούνται με κατεύθυνση τον Βορρά, θα είναι σύντομα στην πόλη της Πάτρας για ένα αξέχαστο show-παρουσίαση του πολύαναμενόμενου τους ντεμπούτου.

ΓΙΑΦΚΑ presents: We'll stay alive || Supesroul live
Πέμπτη 12 Οκτωβρίου
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30
Είσοδος: 3€

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon