Παρουσίαση του αστυνομικού μυθιστορήματος του Β. Γιαννίση στο βιβλιοπωλείο "Το Δόντι"

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Ο Βαγγέλης Γιαννίσης θα βρεθεί την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017, 8.30 μ.μ., στην Πάτρα, στο βιβλιοπωλείο «Το Δόντι» για να παρουσιάσει τον «Χορό των νεκρών», το τρίτο του αστυνομικό μυθιστόρημα που, μετά το «Μίσος» και το «Κάστρο», κυκλοφορεί και αυτό από τις εκδόσεις «Διόπτρα»
Στο αίθριο του Μέγαρου Πραπόπουλου (Φιλοποίμενος 36-42) ο Γιαννίσης, που ζει μεταξύ Ελλάδας, Σουηδίας και ΗΠΑ, θα συζητήσει με τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Παναγοπούλου για τις νέες περιπέτειες του ήρωά του, του επιθεωρητή Άντερς Οικονομίδη, αλλά και γενικότερα για την ελληνική αστυνομική λογοτεχνία που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε ιδιαίτερα ανοδική πορεία.

Λίγα λόγια για τον «Χορό των νεκρών»

Ένας άντρας επιστρέφει στο Έρεμπρο, σχεδόν τριάντα χρόνια αφότου έφυγε από τη γενέτειρά του, αποφασισμένος να φέρει εις πέρας μια τελευταία αποστολή. Μερικές ώρες αργότερα το κατακρεουργημένο σώμα ενός άλλου άντρα βρίσκεται στα παγωμένα νερά του ποταμού Σβαρτόν. Σύντομα η αστυνομία ανακαλύπτει όχι μόνο την ταυτότητα του θύματος, αλλά και το φρικιαστικό μυστικό που έκρυβε στο υπόγειο του σπιτιού του: ο συγκεκριμένος άντρας εμπλεκόταν σε ένα κύκλωμα παιδεραστών, ενώ το υπόγειό του είχε μετατραπεί στο κελί ενός αγοριού. Ενός αγοριού που έχει εξαφανιστεί.
Σχεδόν μισό χρόνο μετά τα γεγονότα που παραλίγο να του κοστίσουν τη ζωή, ο επιθεωρητής Άντερς Οικονομίδης παλεύει να αποκαταστήσει τις ισορροπίες στην επαγγελματική και την προσωπική του ζωή. Η αποκάλυψη μιας σπείρας παιδεραστών και ενός δολοφόνου αποφασισμένου να σκοτώσει τα μέλη της ήταν το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε να βρει μπροστά του.
Όταν θα έρθει αντιμέτωπος με τον μυστηριώδη άντρα με την κωδική ονομασία «Σαμαήλ», θα βρει απέναντί του έναν τρομακτικό εχθρό. Και θα ανακαλύψει μυστικά σχετικά με το παρελθόν της οικογένειάς του, μυστικά τα οποία θα ευχόταν να είχαν μείνει φυλακισμένα κάτω από τον πάγο της λήθης.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon