Βύρων Θεοδωρόπουλος & Moa Bones στο Ευοί Ευάν

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Τρίτη 5/9 στη σκηνή του Ευοί Ευάν!

O Βύρων Θεοδωρόπουλος και ο Moa Bones ετοιμάζουν το υλικό και τις βαλίτσες τους, ενώνουν τις δυνάμεις τους, και παρουσιάζουν μια παράσταση με άφθονο γέλιο και πολλή μουσική. 

Τη βραδιά ανοίγει ο αθεράπευτα φλύαρος κωμικός με ένα 45λεπτο stand up comedy σετ που καταπιάνεται με οτιδήποτε από τα παράξενα αντικείμενα και τους εκτυπωτές μέχρι το ελληνικό πένθος και τις δικαιολογίες.
Στη συνέχεια, τον διαδέχεται στη σκηνή ο ταλαντούχος Moa Bones με τις ταξιδιάρικες κιθάρες του, παίζοντας τραγούδια απ' τους προσωπικούς του δίσκους καθώς και διασκευές κάθε λογής, στο γνώριμο neofolk americana ύφος του. 
Δύο διαφορετικά είδη τέχνης και διασκέδασης, δύο ξεχωριστά act σε ένα μόνο βράδυ.

Τρίτη 5/9
Ώρα έναρξης 21:30

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon