Καλοκαιρινές προτάσεις σε καλοκαιρινές τιμές από τις εκδόσεις "Το Δόντι"

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Ενημέρωση από το "Δόντι":

​Διαλέξαμε τέσσερα παλιότερα βιβλία από το «Δόντι» και τα προσφέρουμε ως το Δεκαπενταύγουστο σε χαμηλή τιμή: Το συλλεκτικό λεύκωμα «Τετράδια ζεύξης», το πρώτο βιβλίο με πεζά κείμενα του Διονύση Καρατζά, τη μελέτη του Νίκου Τζανάκου για τη σχέση του Δήμου με την ανάπτυξη της Πάτρας από τη θάλασσα και το βιβλίο του Ξ. Παπαευθυμίου για τον Βλάσση ΒελλόπουλοΔιαβάστε περισσότερα...

Μόλις διαβάσαμε δύο ξεχωριστά δοκίμια: Η ελληνική μετάφραση της κλασικής πλέον «Πολιτισμικής μνήμης» του αιγυπτιολόγου Jan Assman (κυκλοφορεί από τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης), διερευνά το πώς η ιστορική μνήμη αλλά και όσα μεταφέρονται ως ιστορικά γεγονότα ή παραδόσεις επηρεάζουν τη ζωή κάθε γενιάς, εξετάζοντας τους αρχαίους πολιτισμούς της Αιγύπτου, του Ισραήλ και της Ελλάδας. Στα μονοπάτια του ελληνικού πολιτισμού των νεότερων ετών, κινείται το δεύτερο βιβλίο, ο «Αλλόκοτος ελληνισμός» του Νικήτα Σινιόσογλου (εκδ. Κίχλη) που μέσα από όχι καλά φωτισμένες ως τώρα γωνίες της νεοελληνικής ιστορίας των ιδεών, κάνει έναν συναρπαστικό φιλοσοφικό διάλογο.

Ξεκινήσαμε με 200 τίτλους, αλλά μειώνονται καθημερινά... Επιλεγμένα μεταχειρισμένα λογοτεχνικά βιβλία, σε ειδική τιμή από 2-5 ευρώ, σας περιμένουν μέχρι το τέλος του καλοκαιριού στο βιβλιοπωλείο. Διαβάστε περισσότερα...

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon