Yπερήρωες της Marvel ενώνουν τις δυνάμεις τους στην νέα σειρά "Defenders"

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Μέσα στα πλαίσια μιας συνεχόμενης και κλιμακωμένης εξερεύνησης και εξέλιξης του Marvel Cinematic Universe, που κλείνει σχεδόν μια δεκαετία επιτυχιών, τον Αύγουστο το Netflix θα μας παρουσιάσει τους DEFENDERS.

Ήρωες καθόλου υψιπέτες και αφανείς «εκδικητές», διεκδικώντας δικαιωματικά τον τίτλο των "Street Level Heroes", δίνουν μια πιο γκρίζα οπτική σε αυτά που έχουμε ήδη γνωρίσει.

Ο Daredevil, η Jessica Jones, ο Luke Cage και ο πιο πρόσφατος Iron Fist  ενώνονται ως ομάδα για να αντιμετωπίσουν έναν επερχόμενο κίνδυνο που ατομικά ο καθένας τους δεν θα μπορούσε να νικήσει. Χωρίς την δόξα και την παγκόσμια αναγνώριση που απολαμβάνουν οι Avengers, οι Defenders δρουν στις σκιές και προσπαθούν να εξισορροπήσουν το δίπολο της ιδιωτικής και της ηρωικής ζωής τους. Ο κίνδυνος που τους ενώνει έρχεται από την αρχαία οργάνωση “The Hand” (γνωστή από τις μεμονωμένες σειρές των Daredevil – Iron Fist) και ακούει στο όνομα “Alexandra” που την ενσαρκώνει η κορυφαία Sigourney Weaver. Πέρα από το όνομα και την ηγετική της θέση στην οργάνωση ένα πέπλο μυστηρίου περιτριγυρίζει τον χαρακτήρα της και οι παραγωγοί έχουν καταφέρει επιτυχώς να μας κρατήσουν στα σκοτάδια έως τώρα.

Αποτελώντας μέρος μιας γενικότερης επιτυχημένης πορείας και ενός ευρύτερου φάσματος ηρώων, που παρουσιάζουν μια πιο προσιτή και ανθρώπινη φύση σε σύγκριση με τον Θεό Thor και τον παντοδύναμο Hulk, οι Defenders ευελπιστούμε να ανταποκριθούν στις υψηλές προσδοκίες που ήδη έχουν δημιουργήσει.

Η σειρά αποτελεί την κορύφωση των τεσσάρων επιμέρους σειρών της Netflix και θα αποτελείται από οχτώ 50λεπτα επεισόδια που θα προβληθούν όλα μαζί στις 18 Αυγούστου.

 

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon