O Cayetano στο ΠΟΠ ΧΟΡΝ για ένα μοναδικό dj set

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Ο Γιώργος Μπρατάνης είναι ο άνθρωπος πίσω από το project Cayetano και το μουσικό βιογραφικό του είναι γεμάτο από δισκογραφικές κυκλοφορίες, εμφανίσεις εντός και εκτός Ελλάδας, αλλά και μουσική για ταινίες και θεατρικά έργα. Το δισκογραφικό του ντεμπούτο έγινε το 1996 με το γκρουπ Στρόγγυλο Κίτρινο, ενώ το 1999 έφυγε από το γκρουπ αλλά και από την Ελλάδα, μετακομίζοντας στην Ισπανία και συνεχίζοντας την μουσική του πορεία με συνεργασίες και εμφανίσεις σε όλη την Ισπανία. ‘Έχοντας κυκλοφορήσει δύο βινύλια από το γερμανικό label Kinky Lounge, η μεγάλη αναγνώριση ήρθε το 2006 με την κυκλοφορία του άλμπουμ Focused, το οποίο τράβηξε το ενδιαφέρον των μουσικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και των ραδιοφωνικών σταθμών.

Ακολούθησε η συνεργασία με τους Loopa Scava και το άλμπουμ Up & Down από την Εtage Noir για να ολοκληρώσει τη μεγάλη δημοσιότητα. Ο Cayetano έχει υπάρξει υποψήφιος για το ετήσιο Γαλλικό βραβείο Prix Radiophonie, έχει κερδίσει το πρώτο βραβείο για την μουσική της Σουηδικής ταινίας Herr Holger, την ίδια στιγμή που το περιοδικό Wire έγραψε μια πολύ καλή κριτική για τις ζωντανές του εμφανίσεις και έχει κάνει πάρα πολλά remixes για καλλιτέχνες όπως o Wax Tailor, o Parov Stelar, o Mod X κλπ.

Τον Νοέμβριο του 2010 κυκλοφόρησε το άλμπουμ Back Home από την Klik Records, για το οποίο γράφτηκαν εξαιρετικές κριτικές από τον Τύπο, αλλά και από καλλιτέχνες όπως ο Laurent Garnier και ο Michael Myers.

Στις 17 Σεπτεμβρίου 2012 κυκλοφόρησε το Once Sometime από το καινούριο θυγατρικό label της Klik Records, Pale Sound Records, ενω 1 χρόνο μετα κυκλοφορησε το Once Sometime Remixed

Το 2015 ερχεται το The Right Time απο την Klik Records, ισως το πιο ολοκληρωμένο άλμπουμ του Γιώργου Μπρατάνη, ένα αριστούργημα του είδους της ηλεκτρονικής μουσικής. 

Σαββατο 13.05
Ποπ Χορν 
Εισοδος Ελευθερη

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon