Παρουσίαση του κόμικ "London" του Διονύση Φάκου στο "Ποπ Χορν"

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το κόμικ «London» του Διονύση Φάκου θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 στις 8.30 μ.μ. στο «Ποπ Χορν» (Κολοκοτρώνη 65, Πάτρα) από τις εκδόσεις «Το Δόντι». Το βιβλίο θα παρουσιάσει η φιλόλογος Ελένη Γκόρα.

Το «London» παρουσιάστηκε με επιτυχία τον περασμένο Δεκέμβριο στο διήμερο «Athenscon» στην Αθήνα, ενώ τον Μάιο θα παρουσιαστεί στη Θεσσαλονίκη στο «Comin Con».

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Αγγλία, τέλη 19ου αιώνα. Ο Σεθ, ένας κυνηγός επικηρυγμένων, ταξιδεύει στο Βικτωριανό Λονδίνο με έναν σκοπό: να πιάσει τον Τζακ τον Αντεροβγάλτη. Οι δυο τους συνδέονται βαθιά και τους ενώνει ένα σκοτεινό μυστικό για το οποίο ο Σεθ ζητάει εκδίκηση. Το πρώτο μέρος μιας σκοτεινής ιστορίας με βιβλικές επιρροές και μεταφυσικά στοιχεία κλασσικής λογοτεχνίας τρόμου. Η σειρά θα ολοκληρωθεί σε τρία μέρη.

Ο Διονύσης Φάκος είναι απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών. Ζει στην Πάτρα. Είναι υποψήφιος για το φετινό βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη της Ακαδημίας των Ελληνικών Βραβείων Κόμικς.

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon