"Ο γείτονάς μου Ναπολέων Λαπαθιώτης" από την καλλιτεχνική ομάδα bijoux de kant στο θέατρο act

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το θέατρο act παρουσιάζει τη νέα συγκλονιστική παράσταση της bijoux de kant βασισμένη σε κείμενα των Γιώργου Ιωάννου και Ναπολέοντα Λαπαθιώτη

"Ο γείτονάς μου Ναπολέων Λαπαθιώτης"

Μετά τις παραστάσεις «Ραμόνα», «Αχ», «Όσα η καρδιά μου στην καταιγίδα», «Περί φύσεως», «Θέλετε να χορέψομε Μαρία», «Αμάραντα» και άλλες, η καλλιτεχνική ομάδα bijoux de kant παρουσίασε έναν εξαιρετικά επιτυχημένο κύκλο παραστάσεων του «Ο γείτονάς μου Ναπολέων Λαπαθιώτης» στην Αθήνα, με διαρκείς παρατάσεις. Ο μονόλογος, κάνοντας ένα σύντομο ταξίδι στην ελληνική περιφέρεια, θα παιχτεί στο θέατρο act την Παρασκευή 31/3 και το Σάββατο 1/4 στις 21.30.

«Θεωρητικά, θα μπορούσαμε να είμαστε στην ίδια γειτονιά επί δεκάξι χρόνια, εφόσον τόσο ήμουν εγώ, όταν αυτός, πενηνταπεντάρης πια, αυτοκτόνησε στις 8 Ιανουαρίου 1944.
Σε μένα έχει κάνει σπουδαία, συνταρακτική μπορώ να πω, εντύπωση η γειτνίαση και συχνά, καθώς περνώ μέσα στα μισοσκότεινα έξω από το σπίτι του Λαπαθιώτη, συλλογίζομαι πως ευχαρίστως θα κατοικούσα κι εγώ μέσα σ΄ αυτό».
________________________________________

"Ο γείτονάς μου Ναπολέων Λαπαθιώτης"

Κείμενα: Γιώργος Ιωάννου, Ναπολέων Λαπαθιώτης
Σκηνοθεσία: bijoux de kant
Ερμηνεύει ο Αντώνης Γκρίτσης
Διάρκεια: 50 λεπτά
Την Παρασκευή 31/3 και το Σάββατο 1/4 στις 21.30 στο θέατρο act.
Τιμές εισιτηρίων: 10€, 8€ (μειωμένο)

Πληροφορίες - Κρατήσεις: 2610272037

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon