Διήμερο "Live Sessions" στο Ευοί Ευάν

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Δύο μέρες, τρία σχήματα. Με avant-garde jazz, free improvisation νότες αλλά και ατμοσφαιρική, psychedelic προσέγγιση, το πιο ανατρεπτικό, μουσικό διήμερο.

Παρασκευή 31/3:
Avant Garde Jazz
Ο ήχος ενός τρίο που προσεγγίζει την avant garde jazz και free improvisation σκηνή.
Νίκος Τουλιάτος - τύμπανα
Στέλιος Μίχας - κιθάρα
Αντώνης Σταυρινός - πνευστά

The AMERICANA sessions
Με καλεσμένο τον Αμερικανογεωργιανό George Mel που υπηρξε τα τελευταια 15 χρονια ενας απο τους πιο δραστηριους ντραμερς της Ν.Υορκης εχοντας συνεργαστει με μουσικους όπως οι Esperanza Spalding, Mino Cinelu, Avishai Cohen, Lionel Loueke κ.α, επιχειρουν μια συγχρονη, ανατρεπτική περιπλάνηση στην μουσική παραδοση της folk, του blues και της country.
Κωστας Μαγγινας - κιθαρα
Αποστολος Σιδερης - ακ.μπασο 
George Mel - τυμπανα


Σάββατο 1/4:
Elektronik Meditation
Σαβίνα Γιαννάτου, Χάρης Λαμπράκης και Γιάννης Αναστασάκης σε μια βραδιά ανοιχτή σε όλα τα ενδεχόμενα και τις προκλήσεις του αυτοσχεδιασμού. Θα παρουσιάσουν ένα κράμα ambient και ψυχεδέλειας που ισορροπεί μεταξύ μελωδίας και θορύβου.

Γενική είσοδος 7 ευρώ
Είσοδος διημέρου 10 ευρώ
Προπώληση, Ευοί Ευάν, Σώμερσετ 61, Ρίο

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon