Vagina Lips ζωντανά στο Cafe Del Bar

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Αυτή τη Παρασκευή 17 Μαρτίου ο Vagina Lips θα εφμανιστεί ζωντανά στο Cafe Del Βar στη Πάτρα. Έχοντας μάλιστα στις αποσκευές του την καινούργια κυκλοφορία, ''Elixir'', που θα παρουσιαστεί ολόκληρη, μαζί με παλαιότερα κομμάτια αλλά και κάποιες διασκευές που συνηθίζει να κάνει στις ζωντανές του εμφανίσεις. Ο Vagina Lips έκανε αίσθηση στην μουσική σκηνή το 2016 με το album ''Athanasia'', τραβώντας πάνω του τα βλέμματα της ανεξάρτητης σκηνής. Έχει ήδη κάνει πολλά live σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και έχει μοιραστεί τη σκηνή με ονόματα όπως οι Girls Names, οι Motorama και οι Underground Youth μεταξύ άλλων.

Παρασκευή 17 Μαρτίου

Ώρα έναρξης 22.00

Είσοδος Ελεύθερη

Cafe Del Bar: Τριών Ναυάρχων 41, Πάτρα

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon