Η δισκογραφία του Prince ξανά διαθέσιμη στις μουσικές πλατφόρμες streaming

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Κατά την διάρκεια των προηγούμενων ετών, ο Prince είχε εκφράσει πολλές φορές τις επιφυλάξεις του για το αν τελικά οι μουσικοί οφελούνται από τις υπηρεσίες streaming. Μάλιστα τo 2010 είχε δηλώσει στην Gurdian ότι "Πείτε μου έναν καλλιτέχνη που έχει γίνει πλούσιος από τις ψηφιακές πωλήσεις". Παρ' όλα αυτά, το 2015 συμφώνησε με την πλατφόρμα Tidal, για αποκλειστική χρήση της δισκογραφίας του. Σχεδόν έναν χρόνο μετά τον θάνατο του, αυτό το καθεστώς αποκλειστικότητας πλέον αλλάζει, καθώς αυτοί που διαχειρίζονται τα πνευματικά του δικαιώματα, έκαναν μήνυση στο Tidal, δίνοντας ένα τέλος σε αυτήν την συμφωνία.

Ήδη από χθές 18 άλμπουμ και 6 συλλογές του Prince είναι διαθέσιμα για ακρόαση στις online πλατφόρμες των Spotify, Apple Music, Pandora, Amazon Music και Google Play.

Η λίστα περιλαμβάνει τις εξής κυκλοφορίες:
Άλμπουμ
For You
Prince
Dirty Mind
Controversy
1999
Purple Rain
Around The World In A Day
Parade
Sign ‘O’ The Times
Lovesexy
Batman
Music From Graffiti Bridge
Diamonds And Pearls
[Love Symbol]
Come
The Vault – Old Friends 4 Sale
Plectrumelectrum
Art Official Age
Συλλογές
4Ever
The Hits 1
The Hits 2
The Hits/The B-Sides
The Very Best Of Prince
Ultimate

Ευτυχώς δεν θα ξαναδούμε την παρακάτω εικόνα:

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon