Αποκριάτικο εργαστήρι κούκλας για παιδιά στο θέατρο act

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

4ος κύκλος : Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Αποκριάτικο Εργαστήρι: Θεατρικά παιχνίδια μεταμόρφωσης και φορετές καλλιτεχνικές δημιουργίες!

Το θέατρο act και η ομάδα Synthesis 748 από το Παρίσι σε συνεργασία με την Κορίνα Κοτσίρη, κουκλοπαίχτρια και ηθοποιό διοργανώνει ένα εικαστικό εργαστήριο θεάτρου κούκλας για παιδιά που συνδυάζει αρμονικά την εικαστική με την θεατρική δημιουργία. Το εικαστικό εργαστήρι, πραγματοποιείται ένα Σαββατοκύριακο το μήνα και έχει αυτόνομοπεριεχόμενο.

Αυτό το Σαββατοκύριακο υποδεχόμαστε τη γιορτή της αποκριάς και δημιουργούμε μαζί ένα όμορφο έργο τέχνης πάνω σε ένα καπέλο. Ένας ολόκληρος κόσμος θα δημιουργηθεί με τη σύνθεση των πιο ευφάνταστων υλικών, την επεξεργασία των χρωμάτων και την επιλογή του θέματος. Η κατασκευή  φορητών έργων γίνεται η αφορμή για πλούσιο θεατρικό παιχνίδι γεμάτο χορό και μουσική. Επίσης, ζούμε τη μαγεία της μεταμόρφωσης φτιάχνοντας πορτρέτα μ΄έμπνευσή μας διάφορες εποχές. Ποιος θα ήθελα να ήμουν; Ένας βασιλιάς, ένας ινδιάνος; Ένας πειρατής; Ποια εποχή μου ταιριάζει; Μεταφέρω τον εαυτό μου ΄΄αλλού΄΄ ζωγραφίζοντας ο ίδιος το φανταστικό πορτρέτο μου. Το εργαστήρι ολοκληρώνεται με μια μικρή παρουσίαση με βάση τα έργα μας και την ιστορία της Καπελούς.

Αφορά όλα τα παιδιά από 5 χρονών και επιτρέπεται η φυσική παρουσία των συνοδών εφόσον το επιθυμούν. Κάθε κύκλος έχει αυτόνομο περιεχόμενο.

Σχεδιάστρια προγράμματος / Εισηγήτρια: Κορίνα Κοτσίρη
4ος κύκλος : Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017
Κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ ο κάθε κύκλος διάρκειας 4 ωρών
Ειδική προσφορά  για 2 αδέρφια 30€ το Σαββατοκύριακο.

Πληροφορίες – συμμετοχές: Κορίνα Κοτσίρη 6977545994 και 6936122263 ([email protected]).
Εργαστήριο θεάτρου κούκλας για παιδιά | Στο θέατρο Αct (Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65)

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon