Οι "A State of Mind" για πρώτη φορά στην Πάτρα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το σχήμα των A State of Mind ορμώμενο από την Γαλλία, επισκέπτεται την χώρα μας για 2 εμφανίσεις σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Η εμφάνιση τους στην Πάτρα θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Ροκφορ (Τριών Ναυάρχων 60) την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου.
Έχοντας πρόσφατα γιορτάσει την δεκαετή πορεία τους με live εμφανίσεις στην Γαλλία, συνεχίζουν περιοδεύοντας σε διάφορα σημεία της Ευρώπης, προωθόντας ταυτοχρόνως τον πιο πρόσφατο τους δίσκο "String Theory".

ΔΤ:
Οι ASM - A State of Mind για πρώτη φορά στην Πάτρα!
Το Ροκφόρ φιλοξενεί και παρουσιάζει την hip-hop τριάδα των MC Green, FP & του DJ και παραγωγού Fade, την Πέμπη 26 Ιανουαρίου για μια μοναδική εμφάνιση στα πλαίσια της επετειακής τους τουρνέ για τα 10 χρόνια ύπαρξης τους!

Το warm up DJ set της βραδιάς από τον DJ Found και τον John Se!

Ροκφόρ // 26.01.2017 // Έναρξη 20.00 // Πάτρα
Είσοδος Ελεύθερη

Bio:
Οι A State of Mind (ASM) είναι οι MC's Green & FP και ο DJ/producer Fade. Αυτή η διεθνής παρέα (Καναδάς, Γερμανία, Αγγλία) έλαβε ευρεία αναγνώριση με τα singles σε συνεργασία με τον Wax Tailor: " Positively Inclined" & "Say Yes", στα album "Hope & Sorrow" και "In the Mood for Life".

Το πρώτο album των ASM' "Platypus Funk" είδε το φώς της ημέρας τον Μάρτιο του 2010 και ακολούθησε περιοδεία μαζί με τον Wax Tailor στο "Hope & Sorrow Tour". Επισκέφτηκαν σπουδαίους χώρους, όπως το μυθικό "L''Olympia" στο Παρίσι, το "Arènes de Nîmes" στη Νιμ, όπως και πολλά καλοκαιρινά φεστιβάλ όπως τα: "Solidays", "Francofolies", "Garorock" και "Vielles Charrues".
Το δεύτερο τους άλμπουμ "Crown Yard" κυκλοφόρησε το φθινόπωρο του 2011, με προσεγμένη κινηματογραφική αισθητική που θυμίζει soundtrack της δεκαετίας του 1970 και ιδιαίτερη σοφιστικέ ενορχήστρωση που εξερευνούσε τις ρίζες του intelligent hip-hop στη μορφή του dusty funk, soul μαζί με afrobeat επιρροές.
Με αυτό το άλμπουμ περιόδευσαν σε 10 χώρες μέσα σε 15 μήνες και σε πάνω από 70 venues σε όλη την Ευρώπη.

Την σεζόν του '13-'14 οι FP και Green βρέθηκαν δίπλα στον Wax Tailor για το "Dusty Rainbow Experience Tour" & "Phonovisions Orchestra Tour", δίπλα στους Deluxe στο "Family Show Tour" και με τον Chinese Man για το "10 Years Tour of Zenith".
Παράλληλα, ο παραγωγός, Fade, αναγνωρίζεται ως ένας από τους πρωταγωνιστές MPC-maestros. Ίδρυσε τους "Jukebox Champions" και περιόδευσε παγκοσμίως για δύο χρόνια, για τις διαφημιστικές εκστρατείες της Adidas με το "Adidas All Originals" καθώς και για την Aka Professional.
Οι ASM το 2015 παρουσιάζουν στον κόσμο το "The Jade Amulet". Το ηχητικό ταξίδι του "The Jade Amulet" συνοδεύτηκε οπτικά με μια novel-comic εκδοχή της ιστορίας και τα live που ακολουθούν είναι ένα πάντρεμα ενός funked-out hip hop show με μια παραδοσιακή θεατρική παράσταση.

ASM WEBSITE
www.asmastateofmind.com

SOUNDCLOUD
soundcloud.com/ASMastateofmind

TWITTER
twitter.com/ASMastateofmind

INSTAGRAM
instagram.com/asm_astateofmind

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon