Η Sarah Neufeld των Arcade Fire για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Η Καναδή βιολονίστρια και συνθέτης, Sarah Neufeld, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στο six d.o.g.s.

Βασικό μέλος των Arcade Fire, είναι επίσης δημιουργός του αναγνωρισμένου σύγχρονου μουσικού συνόλου Bell Orchestre, και πιο πρόσφατα, μέλος ενός συναρπαστικού νέου ντουέτου με τον φημισμένο σαξοφωνίστα Colin Stetson. Το 2011 η Neufeld ξεκίνησε τη solo καριέρα της, ωστόσο η σύνθεση και ο αυτοσχεδιασμός αποτελούσαν πάντα μέρος της εξάσκησής της από όταν ήταν μικρή. Η υφή και οι ευαισθησίες της σύγχρονης ηλεκτροακουστικής, avant-folk και indie rock μουσικής έχουν επηρεάσει και εμπνεύσει τη μουσική της καθώς επίσης και διακεκριμένα ονόματα όπως ο Bela Bartok, ο Steve Reich, η Iva Bittova και ο Arthur Russell. Στη σόλο καριέρα της μετράει δύο άλμπουμ, το ντεμπούτο της, Hero Brother, και το πιο πρόσφατο και ολοκληρωμένο, The Rigde που κυκλοφόρησε μέσω της Paper Bag Records και της Kartel Music Group. Το νέο της άλμπουμ ξεφεύγει από τον κλασσικό μινιμαλισμό και το σκοτεινό κλίμα του πρώτου της, και έρχεται πιο κοντά στον κόσμο της μινιμαλιστικής ρυθμικής ποπ δίνοντας περισσότερη έμφαση στα φωνητικά της ενσωματώνοντάς τα στους ήχους του βιολιού. Στο τελευταίο της άλμπουμ, συμμετέχει και ο drummer των Arcade Fire, Jeremy Gara, δημιουργώντας μια έντονη, δυναμική ατμόσφαιρα και ένα γοητευτικό άκουσμα από την αρχή μέχρι το τέλος.

Links
Website: http://sarahneufeldmusic.com/
Facebook: https://www.facebook.com/Sarah-Neufeld-582448421769587/
Soundcloud: https://soundcloud.com/sarahkneufeld
Twitter: https://twitter.com/sarahkneufeld
Instagram: https://www.instagram.com/sarahkneufeld/

Εισιτήρια
Περιορισμένη Προπώληση: 10€ - Sold Out
Προπώληση: 12€
Ταμείο: 15€

Προπώληση Εισιτηρίων
Eventbrite: https://sarahneufeldliveathens.eventbrite.com

Χώρος
Six d.o.g.s
6-8 Αβραμιώτου
Μοναστηράκι 10551

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon