"Σαρανταπέντε Γιάννηδες" στο θέατρο act

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Η ολόφρεσκια μουσικοθεατρική κωμωδία για τη σουρεαλιστική καθημερινότητα, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στα πλαίσια του the Best Comedy Week 2016, ανεβαίνει στο θέατρο act για πολύ λίγες γιορτινές παραστάσεις.

Τα πρωτότυπα κείμενα υπογράφουν ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Κωνσταντίνος Μάγνης και ο συγγραφέας Τηλέμαχος Τσαρδάκας, ενώ την πρωτότυπη μουσική και τα τραγούδια ο συνθέτης Χριστόφορος Γερμενής. Τους πολλούς διαφορετικούς ρόλους παίζουν ο Παναγιώτης Τσίτσας, ο Δημοσθένης Χριστόπουλος και η Μαρία Καραμάνη η οποία ερμηνεύει ζωντανά και τα νέα τραγούδια του Χριστόφορου Γερμενή σε στίχους Τηλέμαχου Τσαρδάκα.

Πρόκειται για μια παράσταση που αποτελείται από πολλές μικρές σύντομες κωμικές ιστορίες καθημερινής Ελληνικής πραγματικότητας, δηλαδή ιστορίες σουρεαλισμού και αλήθειας, τραγικές και αστείες την ίδια στιγμή. Ήρωες της παράστασης είναι ταξιτζήδες, δημοσιογράφοι, αεροσυνοδοί, σύζυγοι, Προπατζήδες, καπνιστές, αντι-καπνιστές, απολυμένοι, νεκροί, ζωντανοί, νεκροθάφτες, ραδιοφωνικοί παραγωγοί, αστοί, βλάχοι, φίλοι, προδότες, τεθλιμμένοι. Είναι όλοι θυμωμένοι μέσα τους, ονομάζονται όλοι Γιάννηδες και είναι όλοι καθημερινοί, κανονικοί, ημίτρελλοι Έλληνες.

Τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφουν από κοινού ο Τηλέμαχος Τσαρδάκας και ο Παναγιώτης Τσίτσας. Την επιμέλεια των κοστουμιών έκανε ο Άρης Τείος, το σκηνικό επιμελήθηκε η Δανάη Μακρή και τους φωτισμούς η Sue Lavina.

Παραστάσεις κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα στις 21.30 μόνο για τη διάρκεια των γιορτών από 16 Δεκεμβρίου και έως 2 Ιανουαρίου (31 Ιανουαρίου ρεπό).  

Ταυτότητα Παράστασης:
Κείμενα: Κωνσταντίνος Μάγνης, Τηλέμαχος Τσαρδάκας
Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Τσίτσας, Τηλέμαχος Τσαρδάκας
Μουσική- Τραγούδια: Χριστόφορος Γερμενής
Στίχοι: Τηλέμαχος Τσαρδάκας
Παίζουν: Παναγιώτης Τσίτσας, Μαρία Καραμάνη, Δημοσθένης Χριστόπουλος 
Επιμέλεια Κοστουμιών: Άρης Τείος
Επιμέλεια Σκηνικού: Δανάη Μακρή
Φωτισμοί: Sue
 Lavina
Σχεδιασμός Αφίσας: Studio Ampersand

Σαρανταπέντε Γιάννηδες | στο θέατρο act
Πληροφορίες-κρατήσεις: 6936122263, 2610272037
Διάρκεια: 60 λεπτά
Εισιτήρια: 10 € (Κανονικό) 8 € (φοιτητικό, ανέργων) 5 € (για φοιτητές θεατρολογίας και δραματικών σχολών)

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon