Οι Deep in the Top live στο Ευοί Ευάν

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Οι Deep in the Top είναι μια blues-rock μπάντα που μετρά 7 χρόνια ζωής. Τα 4 αγόρια από τη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν για πρώτη φορά στη δευτέρα λυκείου και κατέληξαν το καλοκαίρι που πέρασε να ολοκληρώνουν το 2ο album τους, με τίτλο "Blues In Different Colours".

Το πρώτο δυνατό crash test για το δίσκο έγινε στο καλοκαιρινό μίνι τουρ της μπάντας σε Αγγλία και Ουαλία, όπου όπως φαίνεται έκλεψαν τις εντυπώσεις, ξεπουλώντας τις βαλίτσες τους από CDs και κάνοντας το σημαντικό περιοδικό "Blues Matters Magazine" να τους αφιερώσει μια ολόκληρη σελίδα στο τεύχος Οκτωβρίου.

Τώρα, πιο ορεξάτοι από ποτέ, είναι έτοιμοι να ταξιδέψουν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας για την προώθηση του "Blues In Different Colours" και υπόσχονται αγνό blues, rock 'n' roll ήχο και εκρηκτικά τζαμαρίσματα.

Στο παρελθόν οι Deep in the Top:
Συνεργάστηκαν με τον Ηλία Ζάικο των Blues Wire.
Hχογράφησαν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο "It's The Blues That I Choose".
Διακρίθηκαν με το πρώτο βραβείο του Band Festival 2013 που διοργάνωσε το Ωδείο Φίλιππος Νάκας.
Εμφανίστηκαν σε διάφορα φεστιβάλ (Schoolwave 2014, In-Edit Festival Thessaloniki, Πικ-Νικ Urban festival, Δημήτρια κ.α.).

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου
Έναρξη 22:00.
Είσοδος ελεύθερη.

Ευοί Ευάν, Σώμερσετ 77, Ρίο

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon