Έκθεση φωτογραφίας του Γιώργου Κυλπάση στο καφέ "Γέφυρες"

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Ο Γιώργος Κυλπάσης παρουσιάζει την πρώτη ατομική του έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “Τravel 14” στο καφέ Γέφυρες στην οδό Πατρέως 86 από τις 22 Νοεμβρίου μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν  την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016 στις 21.00. Τις εικόνες, θα ντύσει με όμορφη μουσική τη βραδιά των εγκαινίων η Εύη Αγγελακοπούλου. 

Για τον Γιώργο Κυλπάση

Μέχρι και το 2013 θυμάται κυρίως τις καλοκαιρινές του διακοπές με φίλους, σε φωτογραφίες με μηχανές μιας χρήσης,  αγορασμένες από το πλησιέστερο μίνι μάρκετ του νησιού, τραβηγμένες άχαρα με “κομμένα’’ χέρια, πόδια, κεφάλια, στραβές θάλασσες και ορίζοντες με φόντο το Αιγαίο. Την Άνοιξη του επόμενου έτους και σε έναν Φωτομαραθώνιο τραβάει την πρώτη του φωτογραφία, έναν “αρτιμελή” πλαστικό Superman – μινιατούρα, καρφωμένο στον τοίχο του παλιού καρνάγιου στη Μαρίνα της Πάτρας (ακόμη τον θυμάται). Λίγες μέρες μετά ο αδερφός του επαγγελματίας φωτογράφος του χαρίζει μια ολοκαίνουρια ψηφιακή μηχανή, παροτρύνοντας τον να συνεχίσει. Ένα μοναχικό ταξίδι στο Άμστερνταμ τον Μάρτη του 2014 του δίνει την προσωπική πολυτέλεια χρόνου, να περιπλανηθεί για πέντε μέρες στην πόλη, φωτογραφίζοντας σύννεφα, κανάλια, γέφυρες, ποδήλατα και ανθρώπους. Από τότε εξακολουθεί να κάνει δώρο στον εαυτό του ένα ταξίδι τον χρόνο και πάντα με παρέα, ξεκλέβοντας λίγο ή και  περισσότερο χρόνο μόνος με τη φωτογραφική του μηχανή. Αυτό είναι και το Travel 14, 14 φωτογραφίες- στάσεις στο Άμστερνταμ, την Βαρκελώνη, Τουρκία, Βουδαπέστη, μέχρι το επόμενο ταξίδι, σε δύο μέρες ακριβώς από σήμερα.

Χορηγός επικοινωνίας: ak3fotografia http://www.ak3fotografia.com/

Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Ένταξης «Οι Γέφυρες»

 «Οι Γέφυρες» είναι το πρώτο καφέ στην Πάτρα, στο οποίο εργάζονται άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας- μέλη του ΣΟΨΥ Πάτρας. Το καφέ συμβάλλει στην επαγγελματική και κοινωνική επανένταξη ατόμων με προβλήματα ψυχικής υγείας, προσφέροντας το δικαίωμα της εργασίας και μεριμνώντας δραστικά για την ψυχοκοινωνική τους αποκατάσταση. «Οι Γέφυρες» αποτελούν μία γενναία πράξη κατά του αποκλεισμού, της προκατάληψης και του στίγματος, που συνοδεύουν την ψυχική νόσο. Η αγορά του εξοπλισμού και γενικότερα η δημιουργία του καφέ "Οι Γέφυρες" πραγματοποιήθηκαν χάρη στην ευγενική υποστήριξη του συνδέσμου VINCI.

Πατρέως 86, Τηλέφωνο: 2610623963

"Love and work are the cornerstones of our humanness." - Sigmund Freud

Έλα μαζί μας!
Μη μένεις μόνος
Χτίζουμε γέφυρες

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon