Οι Frantic Five ζωντανά στο Memphis

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου η Burn This Town παρουσιάζει ζωντανά τους Frantic Five στη σκηνή του Memphis Rock Bar.
Οι Frantic Five, μία από τις μακροβιότερες garage-punk μπάντες της Ευρώπης, με 22 χρόνια συνεχών ζωντανών εμφανίσεων στην πλάτη τους, μέσα κι έξω από τα σύνορα, επιστρέφουν μετά από 5 χρόνια στη βινυλιακή δισκογραφία με το 10ιντσο mini album La Fin.

Με τη βοήθεια της Νορβηγικής Back to Beat Records, οι Frantics προσφέρουν 6 originals, ηχογραφημένα με μία ανάσα, με σκοπό να αποτυπώσουν ατόφια την εμπειρία του live στο βινύλιο!

Από τις 5 Οκτωβρίου, το δισκάκι κυκλοφορεί σε επιλεγμένα δισκοπωλεία σε όλη την Ελλάδα, ενώ είναι διαθέσιμο και σε ψηφιακή μορφή μέσω bandcamp.

Με την ευκαιρία της νέας κυκλοφορίας, από τις 9 έως τις 13 Νοεμβρίου, οι Frantic Five παίρνουν για 5 μέρες τους δρόμους και θα εμφανιστούν κατά σειρά σε Θεσσαλονίκη, Βόλο, Λάρισα, Πάτρα (για πρώτη φορά!) και Αθήνα. Φυσικά, θα κουβαλάνε μαζί τους και τον καινούργιο δίσκο.

Memphis Rock Bar, Καραϊσκάκη 122

Ώρα Έναρξης 22.00

Είσοδος 5.00 ευρώ

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon