Οι One Hour Before The Trip ζωντανά στη Πάτρα στις 30/9

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Οι One Hour Before The Trip θα εμφανιστούν ζωντανά αυτή τη Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στη σκηνή του Ghetto. Πρόκειται για ένα post rock συγκρότημα που δραστηριοποιείται στον χώρο τα τελευταία δώδεκα χρόνια.

Οι One Hour Before The Trip κυκλοφόρησαν το Δεκέμβρη του 2015 το νέο τους ορχηστρικό στούντιο album με τίτλο Boarding Pass, έναν δίσκο που το κοινό της post-rock έφερε στις πρώτες θέσεις στις λίστες καλύτερου άλμπουμ του 2015, ανάμεσα σε κορυφαία ονόματα της σκηνής από όλο τον κόσμο.

Για τα ελληνικά δεδομένα η μπάντα θεωρείται από τα πλέον δυνατά ποστ-ροκ σχήματα, τόσο από άποψη ήχου όσο και ποιότητας. Τον Γενάρη πραγματοποίησε μια περιοδεία 6 συναυλιών στη βόρεια Ελλάδα, εκ των οποίων οι 4 ήταν sold out, και το Μάρτη συνεχισε με συναυλίες στην Κρήτη.

Η μουσική τους έχει χαρακτηριστεί ως ένα λυτρωτικό ταξίδι που αγγίζει τα όρια της κάθαρσης, με έντονες μουσικές συγκινήσεις, ενορχηστρώσεις με ήρεμα σημεία και εκρηκτικά ξεσπάσματα που σε καθηλώνουν. Το σχήμα αποτελείται από 6 άτομα, μουσικούς και τεχνικούς, και είναι ενεργό από το 2004.

Στο site της μπάντας www.ohbtt.gr μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν όλη τη δισκογραφία των ohbtt, 4 στούντιο άλμπουμ και ένα compilation.

Πάτρα, Ghetto live stage, 22.00

Είσοδος : 5 ευρώ με μπύρα

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon