"The Stand-Up Guys" στο θέατρο act

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το θέατρο act παρουσιάζει την νέα του παραγωγή με τίτλο “The Stand-Up Guys”. Πρόκειται για μια καινούργια παράσταση stand-up comedy, μια φρέσκια πρόταση άπειρου γέλιου, στην οποία πρωταγωνιστούν τα νέα, home-grown αστέρια του stand-up comedy Διονύσης Λαγούσης, Μανιός και Γιώργος Παπανικολάου

Μαζί τους ο μυστηριώδης κωμικός «Αυτός Ένα-Μηδέν». 

Η παράσταση θα παίζεται στο θέατρο act μια φορά περίπου κάθε μήνα σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν.

Εκτός από τους “Stand-Up Guys” στο σόου θα συμμετέχουν ως guest stars και αρκετοί γνωστοί και καθιερωμένοι stand-up comedians από την Αθήνα. Πρώτη παράσταση την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 21.30 με guest star τον Αριστοτέλη Ρήγα γνωστό από την παράσταση Musicomedy που παίζεται τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα με πολύ μεγάλη επιτυχία.

“The Stand-Up Guys”  
παράσταση stand-up comedy
Διονύσης Λαγούσης, Μανιός, Γιώργος Παπανικολάου
μαζί τους «Αυτός Ένα-Μηδέν»
Special Guest Star: Αριστοτέλης Ρήγας

στο θέατρο act (Σκάλες Γεροκωστοπούλου) 
πρώτη παράσταση την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016 στις 21.30

Όργάνωση - Παραγωγή: Τηλέμαχος Τσαρδάκας
Φωτογράφηση: Περικλής Παπανδρεόπουλος
Σχεδιασμός Αφίσας: Studio Ampersant
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2610272037 & 6936122261
Γενική είσοδος 6 €

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon