Το μέλλον της hip-hop όπως της ταιριάζει

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Σωτήρης Στυλιανός

Δεν γνωρίζω γιατι η ύπαρξη σε αυτη τη νέα μοδα, όπου νέοι καλλιτέχνες παραποιούν τα ονόματα ήδη πασίγνωστων και χρόνια εδραιωμένων καλλιτεχνών αλλάζοντας ένα γράμμα ή προσθέτωντας σύμβολα μέσα σε αυτό, με τα δείγματα να πληθαίνουν τον τελευταίο καιρό. Δηλαδή τόση έλλειψη δημιουργικότητας; Ούτε καν κάποια προσωπική και εσωτερική διεργασία για να βρεθεί ένα οποιοδήποτε πρωτότυπο ψευδώνυμο;

Ωστόσο δεν μπορω να αρνηθώ το γεγόνος ότι όσες τέτοιες περιπτώσεις έχω εντοπίσει, "τυχαίνει" τα παραποιημένα αυτά ονόματα να είναι όντως εξαιρετικά στο έργο τους.
Ο Chet Faker (κατά τον Chet Baker) παίζει ένα πολύ ιδιαίτερο συνδυασμό neo-soul με downtempo hip-hop και electronica. Ευτυχώς αποφάσισε προσφάτως να σταθεί μουσικά με το κανονικό του όνομα, ως Nick Murphy.

Αλλά όμως θέλω να σταθώ σε κάποιον πολυ συγκεκριμένο. Τον Sly Johnson (κατα τον Syl Johnson)
Ο Sly Johnson παίζει επίσης μπάλα όπως και ο Chet Faker αλλα με πιο παραδοσιακές jazz/funk/soul φόρμες και πολύ περισσότερο J Dilla επηρρεασμένα beats.
O 42χρονος Sly Johnson κατάγεται από το Montrouge της Γαλλίας και έκανε τα πρώτα του βήματα μέσα από την μουσική κολλεκτίβα των Saïan Supa Crew έως και το 2007. Την τελευταία σχεδόν-10ετία από τότε, κυκλοφόρησε 3 full-length δίσκους, με τον τελευταίο του να είναι το "The Mic Buddha" για το έτος 2015.

O Sly Johnson είναι η αυθεντικότητα του hip-hop, η νοστταλγία της soul και o ρυθμός της funk.Σε ένα πρόσωπο, σε μία σύνθεση.
Ο Sly Johnson είναι το μέλλον.

check here

Του συγχωρώ το όνομα.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon