Η Frances Bean Cobain φτιάχνει playlist με Vaselines, Pavement και Jesus and Mary Chain

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

H Frances Bean Cobain, η κόρη του Kurt Cobain και της Courtney Love φαίνεται ότι στα 24 της χρόνια, αρχίζει δειλά δειλά να αφομιώνει στοιχεία από τους διάσημους γονείς της. Αν και καλλιτεχνικά έχει ασχοληθεί περισσότερο με τις εικαστικές τέχνες, τον τελευταίο καιρό βγάζει προς τα έξω και τον μουσικό της εαυτό, κάτι που είχε αποφύγει (δικαιολογημένα) για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αρχικά πριν από ένα μήνα παρουσίασε μια διασκευή στο "The Middle" των Jimmy Eat World, το οποίο ήταν επί της ουσίας και το ντεμπούτο της στον μουσικό κόσμο.

Σειρά χθές είχε μια playlist αγαπημένων της κομματιών, την οποία και παρουσίασε μέσω του λογαριασμού της στο twitter με τον τίτλο "FBC Mixtape". Στην λίστα μεταξύ άλλων υπάρχουν κομμάτια των Vines, των Pavement, των Jesus and Mary Chain και φυσικά των Vaselines, μιας αγαπημένης μπάντας του πατέρα της, από την κιθαρίστρια των οποίων (Frances McKee) εμπνεύστηκε και το όνομα της κόρης του. 

Τα 6 κομμάτια της λίστας τα ακούτε παρακάτω:

The Vines - Get Free


The Longpigs - She Said

 

The Vaselines - Son Of a Gun

 

Pavement - Cut Your Hair

 

Vincent Gallo – Honey Bunny

 

The Jesus and Mary Chain & Hope Sandoval - Perfume 

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon