Έφυγε ο πολυαγαπημένος Gene Wilder

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Στράτος Μαρούδας

Πόσους ακόμα θα αποχαιρετήσουμε αυτήν την χρονιά...
Μέσω μιας ανακοίνωσης που εξέδωσε πριν από λίγη ώρα η οικογένειά του, ενημερωθήκαμε με μεγάλη μας λύπη τον θάνατο του μεγάλου Gene Wilder, ενός ανθρώπου που έκανε αυτόν τον πλανήτη ένα πιο αστείο και μαγικό μέρος.
Έφυγε σε ηλικία 83 ετών από επιπλοκές της νόσου του Αλτσχάιμερ, με την οποία πάλευε τα τελευταία 3 χρόνια.
Θυμίζουμε το 1999 διαγνώσθηκε με καρκίνο και τον νίκησε.

Με μεγάλη καριέρα στο θέατρο και κυρίως στον κινηματογράφο από το 1967 περίπου όταν και ξεκίνησε και με ρόλους που πάντα θα μας κάνουν να χαμογελούμε και να νοσταλγούμε. Με παρουσία σε ταινίες-σταθμούς του κινηματογράφου όπως "The Producers" (1968), "The Woman in Red" (1984), "Willy Wonka and the Chocolate Factory" (1971), "Blazing Saddles" (1974), "See No Evil, Hear No Evil" (1989) και σε πολλές άλλες και βέβαια με τον αξεπέραστο ίσως ρόλο του ως Δρ.Φρόνκονστιν στην ταινία "Young Frankenstein" (1971) του Mel Brooks.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon