Αυλαία για το SeaNema Open Air Festival

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ για την Πέμπτη 11 Αυγούστου  ολοκληρώνεται με προβολές και παράλληλες δράσεις στο Αργοστόλι και στο Ληξούρι.

Στα πλαίσια των παράλληλων δράσεων του φεστιβαλ, απο τις 21:30 μέχρι τις 23:30, στο Κτήμα Χαριτάτου στο Ληξούρι, θα πραγματοποιηθεί προβολή της ταινίας Γνήσιο Αντίγραφο (2010), αφιερωμένη στη μνήμη του Ιρανού σκηνοθέτη Αμπάς Κιαροστάμι.

Το βράδυ σας περιμένουμε όλους στον Πλατύ Γιαλό και στα Λέπεδα στις  21:30 για να δούμε ταινίες δίπλα στη θάλασσα.

Στον Πλατύ Γιαλό θα προβληθεί η ξεκαρδιστική κωμωδία Η Ολοκαίνουργια  Καινή Διαθήκη (2015) του Ζάκο Βαν Ντορμέλ και οι  τελευταίες ταινίες μικρού μήκους, του Εθνικού μας Διαγωνιστικού Τμήματος,  Woman του Κωνσταντίνου Χαλιάσα και Χωρίς Γάλα του Θοδωρή Βουρνά (παρουσία σκηνοθετών).

Μετά το τέλος των προβολών, θα ακολουθήσει η Τελετή Λήξης όπου θα πραγματοποιηθεί η απονομή των βραβείων του Εθνικού Διαγωνιστικού Τμήματος ταινιών μικρού μήκους του SeaNema Open Air Film Festival!

Στα Λέπεδα θα προβληθεί η βραβευμένη με Χρυσή Κάμερα στις Κάννες και το Μεγάλο βραβείο στο Sundance ταινία Τα μυθικά πλάσματα του Νότου (2012) του Μπεν Ζάιτλιν.

Όλες οι ταινίες θα προβληθούν με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η βραδιά θα κλείσει με το μεγάλο closing party στο Bee’s Knees στο Αργοστόλι με τους Χρήστο Σωτηρόπουλο και Λεωνίδα Γεράνιο που θα συνοδεύσουν με πολλές υπέροχες μουσικές επιλογές το κλείσιμο του φεστιβάλ!

Σας περιμένουμε όλους στην τελευταία μέρα του SeaNema Open Air Film Festival για να ανανεώσουμε το ραντέβου μας για το επόμενο καλοκαίρι!

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon