Το "Bedtime Mix" του Thom Yorke έχει σκοπό να σε αποκοιμίσει γλυκά

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Μέσω της εκπομπής του Phil Taggart στο BBC Radio 1, ο Thom Yorke παρουσίασε την Κυριακή το βράδυ ένα νέο mixtape με λίγο διαφορετικό σκοπό από τα συνηθισμένα. Το "Bedtime Mix" φτιάχτηκε για να σε κάνει να αποκοιμηθείς, με τον Yorke να δηλώνει ότι "πέρασα πολύ χρόνο ακούγοντας και γράφοντας μουσική ενώ ήμουνα μισοκοιμησμένος, μουσική που εξελίσσεται αργά και ήσυχα, όπως η φύση. Αν στο τέλος του συγκεκριμένου mix δεν έχεις αποκοιμηθεί κάτι έχω κάνει λάθος".

Τo mixtape ξεκινάει με μια εισαγωγή στο πρότυπα του "Fitter, Happier", ενώ περιλαμβάνει κομμάτια όπως το "Triangle Folds Inside Out" του James Holden, το "The Unquestioned Answer" της Laurie Spiegel, το "Electronic and Flute" του Charlemagne Palestine και του Robert Feldman, αλλά και το b-side των Radiohead "Melatonin". Eπίσης περιέχει μια σόλο εκδοχή του "Bloom", όπως ηχογραφήθηκε πέρυσι σε φιλανθρωπική συναυλία στο Παρίσι.

To διάρκειας 45 λεπτών mixtape υπάρχει διαθέσιμο για stream στο url http://www.bbc.co.uk/programmes/p042cl1j

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon