Κυκλοφόρησε το teaser trailer για το sequel του Trainspotting

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Το ότι η κινηματογραφική παρέα των RentonSpudSick Boy και Begbie, που συνδέθηκε απόλυτα με τα 90s, επιστρέφει μετά από 21 χρόνια, το γνωρίζουμε εδώ και λίγο καιρό. Για την ακρίβεια πριν από περίπου δυο μήνες, μάθαμε ότι τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και ότι το πολυαναμενόμενο sequel του "Trainspotting", θα βγει στις αίθουσες στις 27 Ιανουαρίου του 2017 στην Αγγλία (και μια εβδομάδα αργότερα στην Αμερική). O Danny Boyle ένωσε ξανά το αρχικό cast και σκηνοθετεί το "Τ2", στηριγμένο στο βιβλίο του Irvine Welsh "Porno", που ακολουθεί τους ήρωες μετά από μια δεκαετία.

Σήμερα κυκλοφόρησε και το πρώτο teaser trailer, με τους ήρωες να στέκονται σε μια πλατφόρμα και να παρακολουθούν ένα τραίνο που περνάει, με ηχητική υπόκρουση το "Lust For Life", ακριβώς όπως και στην γνωστή σκηνή του "Trainspotting":

 

 

https://www.facebook.com/T2Movie/

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon