Οι Jazz Satyrs live στο Ευοί Ευάν

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Την Παρασκευή 8 Ιουλίου το Ευοί Ευάν φιλοξενεί τους μοναδικούς Jazz Satyrs, στο πρώτο από μια σειρά live που θα πραγματοποιηθούν στο αγαπημένο καλοκαιρινό στέκι της Σώμερσετ. Το κουαρτέτο των Jazz Satyrs θα μας ταξιδέψει μουσικά στη jazz του 1950 και θα ακούσουμε κομμάτια γεμάτα ένταση και δύναμη επηρεασμένα από την αφροαμερικάνικη κουλτούρα εκείνης της εποχής!

Λίγα λόγια για τους Jazz Satyrs:

Οι Jazz Satyrs δημιουργήθηκαν στην Πάτρα το Σεπτέμβριο του 2012 σαν ένα τυπικό τζαζ κουϊντέτο. 
Οι επιλογές τους έχουν να κάνουν με τα στυλ της τζαζ που αναπτύχθηκαν από το 1950 και μετά και αποτυπώθηκαν με τους όρους hard bop, soul jazz, δηλαδή μελωδίες επηρεασμένες από την πνευματική κουλτούρα της αφροαμερικάνικης κοινότητας με έντονη ρυθμικότητα, και φθάνουν μέχρι την cool jazz με πιο χαλαρούς ρυθμούς και μελωδίες, τυπικές φόρμες και κλασικές επιρροές. Τα ακούσματα τους περιλαμβάνουν τους καλλιτέχνες Horace Silver, Nat & Cannonball Adderley, Lee Morgan, John Coltrane, Miles Davis, Dave Brubeck.
Στην παρούσα φάση συνεχίζουν ως κουαρτέτο.
Από την μπάντα έχουν περάσει καλοί φίλοι και μουσικοί όπως Δημήτρης Πετρόχειλος-trumpet, Γιώργος Κοκκινάρης-double bass, Στάθης Μαρκόπουλος-drums, Δημήτρης Βόσσος-saxophones

Personnel:
piano: Δημήτρης Στεφανόπουλος
saxophones: Κώστας Κατσαρός
double bass: Χάρης Πεγιάζης
drums: Γιάννης Σταυρόπουλος Jr

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1560148694280294/
Παρασκευή 8 Ιουλίου
Είσοδος Ελεύθερη
Έναρξη 21:30
Ευοί Ευάν, Σώμερσετ 77, Ρίο

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon