Μια περιήγηση 360 μοιρών στο δισκάδικο Other Music

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Το προηγούμενο Σάββατο ένα ιστορικό δισκάδικο του Μανχάταν κατέβασε ρολά, μετά από είκοσι (και βάλε) χρόνια συνεχούς παρουσίας. Το "Other Music" γιόρτασε το κλείσιμο του με μια αποχαιρετιστήρια 
συναυλία στο Bowery Ballroom της Νέας Υόρκης στην οποία έπαιξαν live μεταξύ άλλων οι Yo La Tengo, η Sharon Van Etten, η Yoko Ono, ο Bill Callahan, και η Julianna Barwick. Αυτό ήταν το αντίο των μουσικών στο αγαπημένο τους δισκάδικο, που όλα αυτά τα χρόνια φιλοξένησε κάμποσα live, δίνοντας ζωτικό χώρο στους καλλιτέχνες.

Για όσους δεν κατάφεραν ποτέ να περάσουν την πόρτα του "Other Music" (και σίγουρα είναι αρκετοί ειδικά στα μέρη μας), οι ιδιοκτήτες επεφύλασσαν μια ακόμα μικρή έκπληξη, που δίνει την δυνατότητα σε μουσικόφιλους από όλο τον κόσμο να επισκεφθούν, έστω και εικονικά, το θρυλικό δισκάδικο στην 4ή οδό του Μανχάταν. Δείτε παρακάτω την αναλυτική ξενάγηση 360 μοιρών, στα ράφια και την ιστορία του, από τον συνιδρυτή του Josh Madell.


H τελευταία φωτογραφία που τραβήχτηκε στο εσωτερικό του και ανέβησε στο επίσημο site με τίτλο "Thank you friends"


www.othermusic.com

Μερικές ακόμα φωτογραφίες από το εσωτερικό του

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon