Έκθεση φωτογραφιών και απονομή του 1ου βραβείου του 2ου Street Art Festival Patras

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Κατά τη διάρκεια του 2ου Patras Street Art Festival│ArtWalk 2 που διοργανώθηκε από την Art in Progress (13 Μαΐου -13 Ιουνίου), πραγματοποιήθηκε ανοιχτός διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα τα σημεία δράσης του φεστιβάλ ή ίχνη του. 

Oι συμμετέχοντες ήταν πολλοί και εμπνεύστηκαν τόσο από τα 10 murals που δημιουργήθηκαν τις ημέρες του φεστιβάλ όσο και από το workshop μιας εντυπωσιακής δημιουργικής συνύπαρξης φοιτητών Αρχιτεκτονικής και Καλών Τεχνών στο μόλο της Αγ. Νικολάου, το r2.

Οι φωτογραφικές εμπνεύσεις της στιγμής κοινοποιούνταν στο Instagram από τους συμμετέχοντες με το διακριτικό #artwalk16_pm, καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ και επιλέχθηκαν οι 10 πρώτες φωτογραφίες με τα περισσότερα likes.

Τα ονόματα των νικητών είναι με σειρά προτεραιότητας τα likes:1. Κώστας Ματαράγκας: 1206,
2. Σωτήρης Μοναχογιός: 553,
3. Νικολάου Μαριάννα: 474,
4. Κωνσταντίνος Νικολετόπουλος: 464,
5. Αργυρώ Κοψιδά: 322,
6. Σπυρίδων Λώλος: 299,
7. Νικολέττα Καλογεροπούλου: 259,
8. Κωνσταντίνος Βασταρούχας: 254,
9. Μιχαέλα Σταυρέλη: 238,
10. Αδαμάντιος Αδαμαντίου: 185.

Οι φωτογραφίες των νικητών θα παρουσιαστούν μαζί με άλλες τιμής ένεκεν, σε μία έκθεση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Ιουλίου στις 8:00 μ.μ. στο χώρο του Inkognito Creative Lab, Καρόλου 38 όπου η διεύθυνση του φεστιβάλ θα επιλέξει τη καλύτερη φωτογραφία η οποία και θα βραβευτεί με μια 3D camera, χορηγία του καταστήματος ηλεκτρικών Δούβρης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, τα 10 graffiti-murals των street artists που συμμετείχαν στο φεστιβάλ και μεταμόρφωσαν τοίχους της πόλης σε έργα τέχνης, αποσπούν πολύ θετικές κριτικές από τους επισκέπτες και τους πολίτες της Πάτρας.

Μας χαροποιεί ιδιαίτερα ότι η Art in Progress δέχεται ήδη προσφορές μεγάλων τοίχων από συμπολίτες μας για την επόμενη διοργάνωση.

Περισσότερες πληροφορίες για το ArtWalk και την Art in Progress:
www.artinprogress.eu
https://www.facebook.com/ArtWalk-1559087974321029/?fref=ts
https://www.facebook.com/artinprogress.patras/?fref=ts

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon