Το Up Festival έρχεται στο More Steps Naja

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το Up Festival μετακομίζει και πάει Αμοργό. Στην παραλία της Αιγιάλιας από 12 έως 17 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το πέμπτο up festival με πολλές συναυλίες και parties και υπόσχεται να μείνει αξέχαστο σε όσους το επισκεφτούν.
Αυτή τη Παρασκευή το up festival επισκέπτεται τη Πάτρα και το χώρο του More steps NAJA για ένα party-έκπληξη για το τι θα ακολουθήσει στην Αμοργό. Στα decks του More Steps Naja θα βρεθεί η οργανωτική ομάδα του festival μαζί με φίλους τους.

Είσοδος Ελεύθερη

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Up Festival
UP Festival 2016 Αμοργός/ Παραλία Αιγιάλης 12-17 Ιουλίου

Πέμπτη 14 Ιουλίου: Villagers Of Ioannina City (VIC (band))/ Kristi Stassinopoulou / Κρίστη Στασινοπούλου/ The Noise Figures/ The Cave Children
After Dj Set: Up Festival Team ( Warm Up Dj Sets 15:00 - 20:00)

Παρασκευή 15 Ιουλίου: Φοίβος Δεληβοριάς/ Vodka Juniors/ Σtella/ Daphne And The Fuzz
After Dj Set: Kon Zou ( Warm Up Dj Sets 15:00 - 20:00)

Σάββατο 16 Ιουλίου: PAVLOS PAVLIDIS & B-Movies/ Larry Gus/ The Boy / Gioumourtzina
After Dj Set: Laternative (Official) ( Warm Up Dj Sets 15:00 - 20:00)

Δημοτικό Parking Αιγιάλης/ Amorgos Ammos beach bar.-

+ 12/ 13/ 17 Ιουλίου Live/ Secret Gigs/ Parties σε όλο το Νησί

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon