"Ο Μάκης" στις Γραμμές Τέχνης

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Η GG EVENTS παρουσιάζει στον κήπο στο θέατρο Γραμμές Τέχνης την θεατρική παράσταση:

"Ο ΜΑΚΗΣ"
του Βασίλη Κατσικονούρη

Ο Μάκης είναι ένα χρυσόψαρο. Ο Μάκης με το αφεντικό του, τον ηλικιωμένο κύριο, παλιό αριστερό εξόριστο, περνάνε ένα καλοκαιρινό απόγευμα, σε ένα αθηναϊκό διαμέρισμα. Ο κύριός του συνομιλεί μαζί του, του αφηγείται το παρελθόν του, τη στιγμή που προσπαθεί και ο ίδιος να υπάρξει με τη δική του ελευθερία, αλλά και να καταλάβει αυτόν τον περίπλοκο καινούριο μας κόσμο. 

Ο “Μάκης” δεν είναι ένας πολιτικός μονόλογος. Δεν είναι για τη μοναξιά των ηλικιωμένων. Αλλά, μιλάει για το πάθος για ζωή που δε σβήνει ποτέ. Ο παππούς του Μάκη, μέσα από μια συγκινητικά ξεκαρδιστική αφήγηση, δημιουργεί την προσωπική του υπέρβαση, με συντροφιά το αγαπημένο του ψαράκι.

Ο “Μάκης” γράφτηκε το 2010.
Παρουσιάστηκε το Μάιο του 2015 στο θέατρο Μεταξουργείο, όπου παίχτηκε εκ νέου το φθινόπωρο του ίδιου έτους, έως τέλος Ιανουαρίου 2016, λόγω μεγάλης προσέλευσης θεατών.

Σε δύο μοναδικές παραστάσεις, την Πέμπτη 23 & την Παρασκευή 24 Ιουνίου, παρουσιάζεται στις Γραμμές Τέχνης στην Πάτρα. 
Στο ρόλο του παππού ο Νίκος Ορφανός.

ΕΡΜΗΝΕΙΑ-ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Νίκος Ορφανός
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ: Λουκιανός Κηλαηδόνης
ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βασίλης Κατσικονούρης
ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: Χρήστος Ροδάμης

Τιμή Εισιτηρίου: 10 ευρώ, μειωμένο 8 ευρώ
τηλ. κρατήσεων 6944751079

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon