Μια κινητική και εικονοπλαστική προσέγγιση στο έργο του Σ. Μπέκετ «Κομμάτι Μονολόγου»

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το θέατρο ACT και η ομάδα Synthesis 748 από το Παρίσι με την υποστήριξη της Ευρωπαικής Ακαδημίας Σωματικού Θεάτρου (Académie Européenne de Théâtre Corporel de Paris – Ecole Magenia), διοργάνωσαν από τον Σεπτέμβριο του 2015 ετήσιο εργαστήριο σωματικού θεάτρου, με εισηγητή τον χορογράφο, χορευτή και physical performer Σπύρο Κουβαρά.

Σας προσκαλούμε την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 18.00 στο θέατρο act όπου οι συμμετέχοντες στο εργαστήριο θα παρουσιάσουν μια κινητική και εικονοπλαστική προσέγγιση στο έργο του Σάμιουελ Μπέκετ «Κομμάτι Μονολόγου».
Συμμετέχοντες: Κ. Αντωνιάδου, Ε. Ατματζίδη, Ε. Βάρρα, Π. Βουκελάτου, Μ. Γεροκωστοπούλου, Δ. Καμάρη, Ο. Κλωντζά, Σ. Μπαρζούκας, Γ. Μπάτζης, Α. Ρεστιβάκη, Μ. Σκόνδρα

«Κομμάτι Μονολόγου» από το Εργαστήριο Σωματικού Θεάτρου με τον Σπύρο Κουβαρά | στο θέατρο act (Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65)
Κυριακή 5 Ιουνίου στις 18:00
Είσοδος ελεύθερη
Πληροφορίες: 2610272037 και 6936122263

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon