Η ΓΙΑΦΚΑ κλείνει την σεζόν της, το Abbey ξεκινά το δραστήριο καλοκαίρι του

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Η χειμερινή σεζόν κλείνει αισίως για την ΓΙΑΦΚΑ το Σάββατο 28 Μαίου που μας έρχεται, με το μεγαλύτερο πάρτυ της πόλης.
Πέντε γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί/dj's από την Αθήνα - και οι resident dj's της Γιάφκας, θα μοιραστούν τα decks, κάνοντας πάρτυ πανηγυρικής λήξης της σεζόν, στον χώρο που φιλοξένησε ποιοτικά και ποσοτικά, πολλά από τα μουσικά (και όχι μόνο) δρώμενα της πόλης για το '15-'16.

Το Abbey Kitchen Bar θα είναι ακριβώς απο πάνω, αρκετές ώρες πριν και θα αναλάβει την προθέρμανση για το μεγάλο πάρτυ της Γιάφκας, εγκαινιάζοντας και αυτό με την σειρά του την έναρξη της θερινής σεζόν, με ένα μουσικό-cocktail party με guest και resident dj's.

Το Presspop.gr κληρώνει 2 μονές προσκλήσεις για το πάρτυ που θα γίνει το Σάββατο στην ΓΙΑΦΚΑ, όπου εντός του χώρου θα γίνουν κληρώσεις για διακοπές, μηχανές εσπρέσσο και άλλα διάφορα δώρα, προσφορά των χορηγών της εκδήλωσης.

Για να συμμετέχετε στην κλήρωση του Presspop.gr:
- Αποστολή email στο [email protected] με το ονοματεπώνυμο σας.
ή
- Κοινοποίηση του παρόντος άρθρου, από την σελίδα του Presspop.gr στο facebook.


Ακολουθεί δελτίο τύπου:

ΓΙΑΦΚΑ’S LAST DANCE

Το Σάββατο 28 Μαΐου η ΓΙΑΦΚΑ κλείνει οριστικά τις πόρτες της για καλοκαίρι και το γιορτάζει με ένα μεγάλο party φιλοξενώντας αγαπημένους ραδιοφωνικούς παραγωγούς.

Συγκεκριμένα, η Εύα Μπουντούρη, ο Σάκης Τσιτομενέας, ο Σπύρος Παγιατάκης (Εν Λευκώ 87.7), η Εύη Σιδηροπούλου κι η Μαρία Παπιδάκη (Best 92.6) θα μοιραστούν τα decks με τους resident djs Χρήστο Σωτηρόπουλο και Λεωνίδα Γεράνιο.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00

Είσοδος μόνο με προσκλήσεις.
Τιμή πρόσκλησης: 10€ με ποτό
Προπώληση προσκλήσεων στο Abbey (Υψηλών Αλωνίων 26)

Θα μας λείψει και σας λείψει, γι αυτό μην το χάσετε.

• Θα κληρωθούν δύο μηχανές espresso DIMELLO ESPRESSO MACHINE WPOD400DO (Προσφορά της «Γιαλούσης Ι. ΕΠΕ»), ένα διήμερο ταξίδι στο Ναύπλιο με ξενάγηση στους χώρους του Οινοποιείου Σεμέλη και συλλεκτικά μπουκάλια κι ακτοπλοϊκά εισιτήρια (Προσφορά της «Fastravel»)

ABBEY’S FIRST DANCE
Νωρίτερα το απόγευμα, το Abbey ξεκινά έναν νέο κύκλο απογευματινών event κι υποδέχεται τον Sibu.

Δροσιστικά cocktails, χαλαρή διάθεση και tropical μουσικές μας προετοιμάζουν κατάλληλα για το καλοκαίρι που είναι πιο κοντά από ποτέ.

Μαζί του ο Μαρίνης κι ο δικός μας Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος.

Έναρξη: 17:00
Είσοδος Ελεύθερη

Πληροφορίες-Κρατήσεις: 6982946811


με την υποστήριξη του Presspop.gr

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon