"Τα Παιδιά της Παλαιότητας" live στον Συνδετήρα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το Σαββατο 21 Μαΐου στις 21:30, "Τα Παιδιά της Παλαιότητας" έρχονται στον Συνδετήρα, μία ημέρα μετά την πρώτη μεγάλη συναυλία τους στο Gagarin.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του δεύτερου δίσκου των Παιδιών της Παλαιότητας, της μετεξέλιξης του ιστορικού κερκυραϊκού σχήματος Κόρε.Ύδρο. (1993-2014), «πέρα από τις λεκτικές τυπικότητες της ερωτικής σύμβασης, υπάρχει μια πικρή αλήθεια: «ερωτευόμαστε» μόνο αυτό που δεν έχουμε. Αποκύημα μιας τέτοιας βιωματικής προσέγγισης, στην απόλυτη πραγμάτωσή της, από έναν σύγχρονο μετρ του είδους, είναι το “Consortium in Amato”. Το μελόδραμα του ρομαντισμού, από τον Γκαίτε μέχρι τον Πάριο, εξυψώνεται εδώ στα λιβιδινικά του βάθη και απογυμνώνεται στα εξ ων συνετέθη: την υπαρξιακή ανασφάλεια και τη μεταφυσική ψευτοπαλικαριά».

Τα Παιδιά της Παλαιότητας bio:

Το καλοκαίρι του 2013 πραγματοποιήθηκαν πίσω από τα ενετικά τείχη της Κέρκυρας οι ζυμώσεις που έθεσαν τη βάση για τη δημιουργία του νέου σχήματος τoυ Π.Ε. Δημητριάδη, μαζί με τους μουσικούς που είχαν αποτελέσει τη ραχοκοκαλιά του τραγουδιού «Η Παλαιότητα» από τον τελευταίο δίσκο των Κόρε. Ύδρο., τον πολυοργανίστα Μάριο Πλασκασοβίτη και τον κιθαρίστα Νίκο Ραράκο, με τη συνεπικουρία του πολυοργανίστα Ντέλου Πέτρου και της τσελίστριας Χριστίνας Παπαλίτσα, στενών συνεργατών της τελευταίας φάσης των ΚΥ.

Αποτέλεσμα αυτών των ζυμώσεων ήταν ο πρώτος δίσκος των Παιδιών της Παλαιότητας “12 Τραγούδια από τις Κατακόμβες”, που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2014 από την Inner Ear. Ο δίσκος συμπεριλήφθηκε σε αρκετές λίστες με τους καλύτερους ελληνικούς δίσκους της χρονιάς (Sonik, Popaganda, Athens Voice, LIFO, Rοcking, MusicPaper).

Η πρώτη εμφάνιση του νέου σχήματος, με την προσθήκη του ντράμερ Τέλη Κροκίδη, πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2014 στην Αθήνα (six d.o.g.s). Αμέσως μετά την παρουσίαση του δίσκου στην Κέρκυρα (Πολύτεχνο), τον Οκτώβριο του 2014, και με την προσθήκη ενός δεύτερου κιθαρίστα (Θοδωρής Άνθης) και της μπασίστριας Νούμερο Μπλε, Τα Παιδιά της Παλαιότητας ξεκίνησαν τη δημιουργία του δεύτερου δίσκου τους “Consortium in Amato”, που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2015 υπό την κερκυραϊκή ετικέτα 39.

site: http://ptp.anousia.gr/   
facebook: https://www.facebook.com/tapaidiatispalaiotitas

Πριν και μετά το live, τις μουσικές επιλογές αναλαμβάνει ο Μίμης Πλέσσας.
Mε την υποστήριξη του Presspop.

Σάββατο 21 Μαΐου στις 21:30
Είσοδος Ελεύθερη
Συνδετήρας, Αλ. Υψηλάντου 146, Πάτρα

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon