Το Prison Break επιστρέφει μετά από 7 χρόνια και το πρώτο trailer είναι γεγονός

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Το Prison Break ξεκίνησε να προβάλεται το 2005 στην αμερικανική τηλεόραση, και εκείνη την εποχή ήταν μια από τις πρώτες σειρές που μας καθήλωσε στις οθόνες μας (μαζί με το Lost), με την πλοκή της και την αγωνία που μετέδιδε στον θεατή με τις ραγδαίες εξελίξεις (ειδικά στις 2 πρώτες σεζόν). Επί της ουσίας ήταν μια από τις σειρές που μας έβαλε στην νέα εποχή των σειρών, των εξαιρετικών παραγωγών, των καλοδουλεμένων σεναρίων και των εκατομμυρίων θεατών.

Εφτά χρόνιά μετα το revival του Prison Break είναι γεγονός και θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2017 από το κανάλι FOX, με εννέα καινούρια επεισόδια. Πρωταγωνιστές είναι και πάλι τα αδερφιά Michael Scofield και Lincoln Burrows, αν και ο πρώτος υποτίθεται πεθαίνει στο τέλος της τέταρτης σεζόν. 

Ετοιμαζόμαστε για νέες αποδράσεις και σεκάνς ανθρωποκυνηγητού που κόβουν την ανάσα:

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon