Εργαστήριο θεάτρου κούκλας για παιδιά στο θέατρο act - 9ος κύκλος

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το θέατρο act και η ομάδα Synthesis 748 από το Παρίσι σε συνεργασία με την Κορίνα Κοτσίρη, κουκλοπαίχτρια και ηθοποιό διοργανώνει ένα εικαστικό εργαστήριο θεάτρου κούκλας για παιδιά που συνδυάζει αρμονικά την εικαστική με την θεατρική δημιουργία. Το εικαστικό εργαστήρι, πραγματοποιείται ένα Σαββατοκύριακο το μήνα και έχει αυτόνομο περιεχόμενο.

Αυτό το Σαββατοκύριακο το Εργαστήρι έχει θέμα την Άνοιξη. Τα παιδιά γιορτάζουν τον ερχομό της υπέροχης αυτής εποχής με την κατασκευή μιας προσωπικής κούκλας την οποία διακοσμούν με φυσικά υλικά. Μέσα από μουσικινητικά και θεατρικά παιχνίδια  παρουσιάζουν ένα δρώμενο με θέμα την μετάβαση από το χειμώνα στο καλοκαίρι.  Νεράιδες, ξωτικά και άλλα, φανταστικά πλάσματα,  ξυπνούν από το βαθύ τους ύπνο και μεταφέρουν το χρώμα, την μυρωδιά και τους ήχους της Άνοιξης.

Τ' άνθη μιλούν. Από τα πέταλά τους αναδύονται συχνά μικρούτσικες παιδίσκες. Η εκδρομή αυτή δεν έχει τέλος. - Ανδρέας Εμπειρίκος,

Αφορά όλα τα παιδιά από 5 χρονών και επιτρέπεται η φυσική παρουσία των συνοδών εφόσον το επιθυμούν. Κάθε κύκλος έχει αυτόνομο περιεχόμενο.

Σχεδιάστρια προγράμματος / Εισηγήτρια: Κορίνα Κοτσίρη
9ος κύκλος : Σάββατο 14 και Κυριακή 15 Μαΐου 2016, 11.00-13.00
Κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ ο κάθε κύκλος διάρκειας 4 ωρών
Ειδική προσφορά  για 2 αδέρφια 30€ το Σαββατοκύριακο.

Πληροφορίες – συμμετοχές: Κορίνα Κοτσίρη 6977545994 και 6936122263 ([email protected]).

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon