Οι Panx Romana ζωντανά στη Πάτρα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Όταν μιλάμε για ελληνόφωνο rock, τα πρώτα ονόματα που μας έρχονται στο μυαλό είναι οι Τρύπες και τα Ξύλινα Σπαθιά. Δεν είναι όμως μόνο αυτοί και όλοι εμείς οι ''thirty something'' που περάσαμε τα σχολικά μας χρόνια ακούγοντας ελληνόφωνες μπάντες το ξέρουμε πολύ καλά. Ένα από τα σπουδαιότερα συγκροτήματα του χώρου είναι οι Panx Romana, οι Έλληνες Ramones δηλαδή, μιας και ο ήχος του είχε εμφανή την επιρροή του punk. Οι Panx Romana θα εμφανιστούν στο χώρο ''Αίγλη'' αυτό το  Σάββατο 7 Μαίου. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Παρρησία, Ομίχλη και Acavurco.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.00

Προπώληση 8 Ευρώ και στην είσοδο 10 Ευρώ.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon