Fashion Revolution Day στο Motel Vintage Store: Η διαφάνεια αλλάζει τη βιομηχανία της μόδας

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Ποιο είναι το αληθινό κόστος της µόδας?

Ο αριθµός των παιδιών που εργάζονται παγκοσµίως στη βιοµηχανία της µόδας ανέρχεται στα 215 εκατοµµύρια, οι διαδικασίες παραγωγής ρουχισµού θεωρούνται οι δεύτερες πιο ρυπογόνες µετά το πετρέλαιο ενώ ο καταναλωτής πλέον σπάνια γνωρίζει το αληθινό κόστος αυτού που φοράει.

Αποστολή του Fashion Revolution είναι να αλλάξει δραστικά ο τρόπος µε τον οποίο η µόδα φτιάχνεται, παράγεται και καταναλώνεται και αυτό ξεκινά µε την εξής απλή ερώτηση: 'Ποιος έφτιαξε τα ρούχα σου?' Από τις 18 µέχρι τις 24 Απριλίου αλλά και για όλο τον Απρίλιο, η ελληνική οµάδα του Fashion Revolution επιστρέφει µε µια σειρά από δράσεις που θα µας κάνουν να αναρωτηθούµε Who Made My Clothes?

Με σύνθηµα «who made my clothes» το παγκόσµιο κίνηµα Fashion Revolution day, που φέτος δραστηριοποιείται σε 83 χώρες, επιδιώκει να κινητοποιήσει τους πολίτες, να αναρωτηθούν τι κρύβεται πίσω από τα ταµπελάκια των ρούχων τους και να ρίξει φως στη βιοµηχανία της µόδας και τη διαδικασία παραγωγής.

Γιορτάζουμε, λοιπόν, την μόδα και διαδίδουμε τον ενθουσιασμό μας για αυτήν στο πρώτο Fashion Revolution Day στην Πάτρα, στις 24 Απριλίου στο Motel Vintage Store (Καραισκάκη 167).

Dresscode: Inside Out 
Μουσική: Nionios Papadatos

Εισιτήριο: Μια ξηλωμένη ετικέτα από ένα οποιοδήποτε ρούχο

Ακολουθήστε την καµπάνια στο facebook https://www.facebook.com/ FashionRevolutionGreece/?fref=ts

JOIN THE FASHION REVOLUTION
Πώς µπορείς να συµµετέχεις στην επανάσταση της µόδας µε 3 απλά βήµατα:
1. Φόρεσε το µπλουζάκι σου ανάποδα
2. Πάρε µία selfie
3. Κάνε #whomademyclothes #FashRevGR

GENERAL INFO: [email protected]

LINKS
http://fashionrevolution.org/country/greece/
https://www.facebook.com/FashionRevolutionGreece/
#whomademyclothes

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon