Εργαστήριο θεάτρου κούκλας για παιδιά στο θέατρο act

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το θέατρο act και η ομάδα Synthesis 748 από το Παρίσι σε συνεργασία με την Κορίνα Κοτσίρη, κουκλοπαίχτρια και ηθοποιό διοργανώνει ένα εικαστικό εργαστήριο θεάτρου κούκλας για παιδιά που συνδυάζει αρμονικά την εικαστική με την θεατρική δημιουργία. Το εικαστικό εργαστήρι, πραγματοποιείται ένα Σαββατοκύριακο το μήνα και έχει αυτόνομο περιεχόμενο.

Αυτό το Σαββατοκύριακο το Εργαστήρι θεάτρου κούκλας ταξιδεύει στις 5 ηπείρους (β΄κύκλος ). Μ΄ έναν χάρτη, μια πυξίδα, χρώματα και πινέλα ταξιδεύουμε στο μοναδικό μωσαικό φυσικών τόπων της Αφρικής και ζωγραφίζουμε σκηνές από την καθημερινή ζωή , γνωρίζουμε  την διακοσμητική τέχνη του Μεξικού και φτιάχνουμε μεξικάνικους καθρέφτες,ζωγραφίζουμε άνθη της Ιαπωνίας και σχεδιάζουμε τα δικά μας  Κέλτικα σύμβολα.

Σε αυτό το ταξίδι η μουσικήμεταφέρειτα παιδιά στους τόπους και η βιντεοπροβολή γεματη εικόνεςεμπνέει τις δημιουργίες τους.

Σχεδιάστρια προγράμματος / Εισηγήτρια: Κορίνα Κοτσίρη
8ος κύκλος : Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Απριλίου 2016
Κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ ο κάθε κύκλος διάρκειας 4 ωρών
Ειδική προσφορά  για 2 αδέρφια 30€ το Σαββατοκύριακο.

Πληροφορίες – συμμετοχές: Κορίνα Κοτσίρη 6977545994 και 6936122263 ([email protected]).

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon