Εγκαίνια του βιβλιοπωλείου "το δόντι" το Σάββατο 16 Απριλίου

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Δεκαοκτώ χρόνια μετά το ξεκίνημά τους με την κυκλοφορία του πολιτιστικού περιοδικού «το δόντι» και δώδεκα χρόνια μετά την έκδοση του πρώτου του τους βιβλίου, οι εκδόσεις «το δόντι» προχώρησαν πριν λίγες μέρες σε ένα ακόμα βήμα, με τη λειτουργία του ομώνυμου βιβλιοπωλείου στο κέντρο της Πάτρας που εγκαινιάζεται επίσημα το Σάββατο 16 Απριλίου από τις 12 το μεσημέρι.

Το βιβλιοπωλείο «το δόντι» δημιουργήθηκε στην οδό Φιλοποίμενος 36-42 (στην είσοδο του Μέγαρου Πραπόπουλου) με στόχο να στεγάσει τις δραστηριότητες του ομώνυμου εκδοτικού οίκου και να συγκεντρώσει όλες τις δημιουργικές φωνές της πόλης: Βιβλία, μουσικές, παιδικά παιχνίδια, αναμνηστικά είδη, φιγούρες καραγκιόζη... Όλα συγκεντρωμένα σε ένα φιλόξενο χώρο. Όλα με σημείο αναφοράς την Πάτρα!

Παράλληλα στο «δόντι» μπορείτε να παραγγείλετε οποιοδήποτε βιβλίο και να το αποκτήσετε ακόμα και αυθημερόν, ενώ θα βρείτε ακόμα:

- Μια βιβλιοθήκη αφιερωμένη στο σινεμά σε συνεργασία με τα Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

- Επιλεγμένους δίσκους βινυλίου 33 και 45 στροφών

- Συλλεκτικά αντικείμενα, βιβλία, περιοδικά και αφίσες

- Τα βιβλία των εκδόσεων του Πανεπιστημίου Πατρών και μια βιβλιοθήκη για τη Λευκάδα σε συνεργασία με τον Σύλλογο Λευκαδίων Πάτρας

- Έργα τέχνης με την επιμέλεια της γκαλερί Cube

Κι επειδή στο «δόντι» πιστεύουν ότι όλα ξεκινούν από τα παιδιά, στο χώρο του βιβλιοπωλείου προετοιμάζεται ήδη μια παιδική γωνιά, ενώ θα διοργανώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα σχετικές παρουσιάσεις και εργαστήρια.

Επιπλέον προσφέρεται σε εκπαιδευτικούς και σχολεία υποστήριξη (έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό, επαφή με συγγραφείς και ιστορικούς, ξεναγήσεις κ.ά.) για την υλοποίηση προγραμμάτων τοπικής ιστορίας εντός και εκτός των σχολικών αιθουσών.

Στα εγκαίνια του Σαββάτου οι επισκέπτες θα μπορούν να ξεναγηθούν στο βιβλιοπωλείο, να επωφεληθούν από τις ειδικές προσφορές και να γνωρίσουν όλες τις δραστηριότητες του εκδοτικού οίκου, παρέα με μουσικές από τους Κώστα Τσαρούχη (κοντραμπάσο) και Κώστα Νικολόπουλο (ακορντεόν).

  

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon