Οι Gad και οι Feel In ζωντανά στη Γιάφκα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Την Τρίτη 29 Μαρτίου εμφανίζονται οι GAD και οι Feel In θα εμφανιστούν στη σκηνή της Γιαφκά.

Λίγα λόγια για τα δύο συγκροτήματα:

GAD

Οι GAD. αποτελούνται από τον Ηρακλή Αναστασιάδη, τον Κώστα Αντωνιάδη (Gadless), τον Μιχάλη Σεμερτζόγλου, τον Σπύρο Παπακώτση και τον Αντώνη Αντωνιάδη, ενω δημιουργήθηκαν το 2005 από τους 2 πρώτους.

Τον Δεκέμβριο του 2007 κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “System May Fall”. Στο ντεμπούτο τους εκτός από την φωνή του Gadless, φιλοξενήθηκαν και άλλες αξιόλογες φωνές όπως η Διόνη των Astyplaz, o Nomik(Universal Trilogy και Sleepin Pillow), η Αποστολίνα Μάη, η Δάφνη Γερογιάννη των Atria, και η Debora Erica Clara Zeier.

Μετά την επιτυχία του “The End Of The Road” ως single, οι GAD
σταδιακά δημιούργησαν ένα συναυλιακό κοινό το οποίο τους ακολουθεί πιστά…

Εκτός από τα δικά τους projects, εκείνη την εποχή μοιράζονται και την παραγωγή του πρώτου album των Pop Eye ο οποίος κυκλοφόρησε μέσα στο 2008.

Στις 3 Μαΐου 2010, οι GAD. παρουσιάζουν την δεύτερη δισκογραφική τους απόπειρα με τον τίτλο “The Perfect Crime”, που περιείχε την μεγαλύτερη ως τώρα επιτυχία τους “Waves”.

Οι ηχογραφήσεις του δίσκου διήρκεσαν από τον Σεπτέμβρη του 2009 μέχρι τον Μάρτιο του 2010 σε παραγωγή δική τους και του
Θοδωρή Οικονόμου. Η τελική επεξεργασία του ήχου έγινε στο Λονδίνο (Metropolis Studios), ενώ στο δίσκο συμμετείχαν ο Κ. Βήτα και ο Lego Boy.

Μετά την μεγάλη επιτυχία του δεύτερου δίσκου τους, το group
εμφανίστηκε στα μεγαλύτερα εγχώρια festivals και live stages.

Ο τρίτος τους δίσκος με όνομα “End In Tears” κυκλοφόρησε στα
τέλη Ιανουαρίου του 2013 σε παραγωγή Γιώργου Μπουσούνη και Γιώργου Γκίνη από την Sound Of Everything, με συμμετοχές όπως η Αλίκη Αβδελοπούλου (Monitor και Papercut), η Μαρία X. Κουρμούλη (Transistor) και η Alexandra McKay.

Το πρώτο τους single “Your Lover Tonight” από το “End In
Tears” είχε κυκλοφορήσει ήδη ψηφιακά από τις 24 Μαΐου 2012, ενώ η Sound Of Everything μέσα στο 2012 και 2013 παρουσίασε 3 remix packs του «Waves», από γνωστούς Έλληνες παραγωγούς.

Τον Μάιο του 2014, κυκλοφόρησαν το digital single “This Light In
You, ενώ μέσα στο 2015 ακολούθησαν τα singles “Α Kind Of Death” και “Take Me Far”.

Αυτήν την περίοδο βρίσκονται στο studio δουλεύοντας νέο υλικό.

Feel In

Οι Feel in' είναι μια τετραμελής μπάντα εναλλακτικού hip hop από την Πάτρα. Με όχημα το rap ταξιδεύουν από το rock μέχρι το electro, από το alternative μέχρι το έντεχνο, από το funk μέχρι το metal. Μέσα από μια θετικά κριτική ματιά τραγουδάνε για την κοινωνία του σήμερα, αλλά και τις δικές τους ιστορίες.

Γεννήθηκαν το 2003 με σκοπό να προσεγγίσουν το hip hop από μια διαφορετική, μη συμβατική, οπτική γωνία και να το ντύσουν με φυσικά όργανα και περισσότερες μελωδικές γραμμές. Νονοί, ο Βαγγέλης Μουρελάτος (Dj Elis M. Feeling), στην μουσική παραγωγή και τα scratch, και ο Δημήτρης Ροντογιάννης στο rap και την κιθάρα. Πολύ σύντομα προστίθεται στη σύνθεση τους ο Νίκος Γαλάνης, αναλαμβάνοντας το φωνητικό και κιθαριστικό κομμάτι μαζί με τον Δημήτρη. Τα πρώτα χρόνια της ύπαρξής τους συνθέτουν και κάνουν αναρίθμητες πρόβες μέχρι το 2006, όπου για πρώτη φορά παρουσιάζουν ζωντανά στο κοινό την δουλειά τους. Με ενθουσιασμό, στα επόμενα χρόνια κάνουν συνέχεια live εντός και εκτός Πατρών, με προηχογραφημένες κιθάρες, όμως ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί το πάζλ που ονειρεύονταν. Η λύση έρχεται το 2007 στο πρόσωπο του κιθαρίστα Γεράσιμου Γιαννακάκη ο οποίος, παρότι ξεκίνησε ως session μουσικός, έγινε σύντομα αναπόσπαστο κομμάτι τους.

Έχοντας ωριμάσει μουσικά, το 2009 αποφασίζουν να κάνουν ένα παραπάνω βήμα και γυρίζουν το πρώτο τους ανεξάρτητο video clip για το τραγούδι "Το κορίτσι της βροχής" σε σκηνοθεσία του Πάνου Οικονόμου και του Νίκου Καρανικόλα. Το τραγούδι έλαβε μεγάλη αποδοχή και θεωρείται ακόμη και σήμερα trademark του συγκροτήματος.

Για τα επόμενα 2 χρόνια συνεχίζουν τις συναυλίες και παράλληλα ετοιμάζουν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Ανοίγει η σκηνή" , η οποία ηχογραφήθηκε στο Noisebox studio και εκδόθηκε το 2011 από την δισκογραφική εταιρία Legend.

Το 2013 τους βρίσκει να διασκευάζουν αγαπημένα τους τραγούδια. Το "Ηλίθια αστεία" των Στέρεο Νόβα , το "Ο χαμένος τα παίρνει όλα" του Γιάννη Αγγελάκα καθώς και το "Εν λευκώ" της Νατάσσας Μποφίλιου , για το οποίο γύρισαν και το δεύτερό video clip τους, σε σκηνοθεσία Περικλή Παπανδρεόπουλου.

To 2014 κυκλοφορούν ένα EP με τίτλο “Όταν πιάνω το μικρόφωνο”, με δικά τους τραγούδια, το οποίο διατίθεται δωρεάν στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

Το 2015 κυκλοφόρησαν μια διασκευή του τραγουδιού "Post Mortem" του artrock συγκροτήματος Deadbeat Escapement.

Αυτή την περίοδο κυκλοφορούν το νέο τους single με τίτλο "Για όσα ζητώ...".

Είσοδος: 5 ευρώ

Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon