Πάρτυ του Φεστιβάλ Seanema στη Γιάφκα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Η ΓΙΑΦΚΑ με χαρά φιλοξενεί την Πέμπτη 24 Μαρτίου την ομάδα του Seanema Open Air Film Festival και μας προετοιμάζει για το μαγευτικό τετραήμερο κινηματογραφικών κι άλλων εκδηλώσεων που θα λάβει χώρα το ερχόμενο καλοκαίρι στο νησί της Κεφαλονιάς.

To SeaNema Open Air Film Festival επιστρέφει για δεύτερη φορά αυτό το καλοκαίρι στο πανέμορφο νησί της Κεφαλονιάς. Για 4 μέρες, από τις 8 έως και τις 11 Αυγούστου, ειδυλλιακές παραλίες και άλλα παραθαλάσσια σημεία του νησιού μετατρέπονται σε μαγευτικές υπαίθριες κινηματογραφικές αίθουσες που θα φιλοξενήσουν διεθνώς αναγνωρισμένες ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, πάντα με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Διακεκριμένες προσωπικότητες όσο και νέες φωνές του κινηματογράφου και άλλων τεχνών θα παρευρίσκονται εκεί και μέσα από τις δράσεις του θα μεταμορφώσουν την Κεφαλονιά στον πιο δροσιστικό πολιτιστικό προορισμό του καλοκαιριού.

Πρόγραμμα

22:00-23:00 Προβολές ταινιών μικρού μήκους
23:00-00:00 Τάσος Σταυρόπουλος (Presspop.gr)
00:00-01:00 Απόστολος Οικονόμου (Presspop.gr)
01:00-03:00 Ηρώ Λιάτου (Seanema Festival team)
03:00-End Λεωνίδας Γεράνιος-Χρήστος Σωτηρόπουλος

Οι Πόρτες ανοίγουν στις 21;30
Είσοδος Ελεύθερη

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τα trailer από τις ταινίες μικρού μήκους που θα προβληθούν.

«SPECTRUM» του Δημήτρη Γκότση

Σύνοψη

Καταγράφοντας ένα εικοσιτετράωρο στην καθημερινότητα πέντε διαφορετικών ανθρώπων στο κέντρο της πόλης. Σχέσεις εξουσίας και προτεραιότητες που περιπλέκονται, οδηγούν σε παρανοήσεις και εντέλει στην απόλυτη βιαιότητα.

Διάρκεια: 12′

«Bόλτα» της Στέλλας Κυριακοπούλου

Σύνοψη

Μαμά και κόρη ξεκινούν από το κέντρο της Αθήνας για να καταλήξουν στα βόρεια προάστια. Η Νίνα νομίζει ότι πάει βόλτα
 

Διάρκεια: 11′

 

 


«Χαμομήλι» του Νεριτάν Ζιντζιρία

Σύνοψη

Είναι μόνη της. Ο κόσμος των ζωντανών είναι μακριά, ενώ ο κόσμος των νεκρών μυρίζει χαμομήλι.
 

Διάρκεια: 12′


«Κουτι» της Κατερίνας Γιαννακοπούλου

Σύνοψη

Ένας ‘Ανδρας, μία έγκυος Γυναίκα, η Κ. και ένα ξύλινο κουτί, μέσα σε ένα σπίτι. Η Κ. εγκλωβισμένη στο ξύλινο κουτί και στις διαθέσεις του Άνδρα. Ακόμα και αν το κουτί σπάσει, δε μένει ποτέ άδειο.
 

Διάρκεια: 12′

 

 

«ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ» του Βασίλη Κεκάτου
 

Σύνοψη

Παγιδευμένη στη ματαιότητα της πολυτέλειας και της συμβατικής ευτυχίας, μια γυναίκα οδηγείται στην αυτοκαταστροφή προκειμένου να απελευθερωθεί, ή απλώς να βγει απ'τη ρουτίνα της.

Διάρκεια: 13′

 

 

 

 



 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon