Σε ποιον αρέσουν τα remix του Marvin Gaye;

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Σε ποιον αρέσουν τα remix του Marvin Gaye και τα ακούμε τόσο συχνά όταν πίνουμε το ποτό μας σε ένα τυχαίο bar; Και στη θέση του ονόματος του Marvin Gaye μπορούμε άνετα να βάλουμε αυτό του Al Green, του Barry White, του Curtis Mayfield ή οποιονδήποτε σπουδαίο μουσικό της soul και της funk. Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα θα μπορούσαν να μπουν και τα ονόματα pop και rock συγκροτημάτων σαν τους Rolling Stones, Beatles, Animals κτλ. Η λογική παραμένει, γνώριμες μελωδίες σε πολλούς, ρεμιξαρισμένες να ακούγονται στα διάφορα bars της πόλης. Ποιος προτιμά να είναι αυτό το sounndtrack της ώρας που πίνει το ποτό του; Προφανώς κάποιος που θέλει να συχνάζει σε ένα ''μοντέρνο'' bar, να ακούει κάτι γνώριμο αλλά και σύγχρονο (εδώ κολλάει η αναγκαιότητα της ρεμιξαρισμένης εκτέλεσης) και ο ήχος να είναι groovy. Αλλά για να πληρεί ένα τραγούδι όλα αυτά τα χαρακτηριστικά πρέπει να αντλείται από τη μικρή δεξαμενή των πασίγνωστων κλασσικών τραγουδιών. Αυτών που ακούγονται επί χρόνια σε ραδιόφωνα, τηλεόραση, κινηματογράφο κτλ. Αυτών των λίγων αγγλόφωνων κομματιών που ξέρουν αυτοί που γνωρίζουν απ' έξω τη δισκογραφία του Ρέμου, της Θεοδωρίδου και του Οικονομόπουλου. Γιατί, στη πραγματικότητα αυτούς θα ήθελαν να ακούν την ώρα του ποτού τους. Αλλά αν πήγαιναν σε bar που τους παίζει δεν θα θεωρούνταν ''μοντέρνοι'' και έτσι καταλήγουν στα bars που παίζουν ''τα remix του Marvin Gaye''. Οπότε όταν κάποιος βρίσκεται εκεί και τα ακούει να γνωρίζει ότι γύρω του βρίσκονται πολλοί που πραγματικά θα διασκέδαζαν με Πάολα. Εξάλλου ποιος ακούει τα remix του Marvin Gaye σπίτι του; Κανείς.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon