Οι "38 μοίρες και 14 λεπτά" TRANSIT στην Ποικίλη Στοά

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το βιβλιοπωλείο «38 μοίρες και 14 λεπτά» λίγες μέρες πριν σας υποδεχτεί στο νέο του χώρο στην Πάτρα (Φιλοποίμενος 36 - 42, είσοδος Μέγαρου Πραπόπουλου) κάνει μια διήμερη στάση στην «Ποικίλη Στοά».
Κυριακή 21 και Δευτέρα 22/2, από τις 12 το μεσημέρι, βιβλία για την Πάτρα, βινύλια και επιλεγμένες εκδόσεις από τη λογοτεχνία και το σινεμά σε εξαιρετικές τιμές. Και το βράδυ δύο ιδιαίτερες εκδηλώσεις:

Κυριακή 21/2, 8.00 μ.μ.
Προβολή δύο βραβευμένων ταινιών μικρού μήκους:
- «Joanna», του Π. Φαφούτη
- «Ο φωτογράφος των Τρικάλων», του Β. Κοσμόπουλου
Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον σκηνοθέτη Παναγιώτη Φαφούτη.

Δευτέρα 22/2, 8.00 μ.μ.
Παρουσίαση με τη συνεργασία της Κίνησης Πολιτών για τα αρχαία θέατρα «Διάζωμα» με θέμα:
«Η "μαγική" πλευρά της πόλης: Λυχνομαντείο Πάτρας»
Παρουσιάζει: Γεωργία Μανωλοπούλου,
Φιλόλογος / Μουσειολόγος, Ενεργό Μέλος της Κίνησης «Διάζωμα»

Και οι δύο βραδιές θα κλείσουν ιδανικά με μουσικές επιλογές από τους συντάκτες του Presspop.gr Μίμη Πλέσσα και Τίμωνα Καρδάμα.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon