Ο Κωνσταντίνος Βήτα ζωντανά στη Πάτρα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Μία από τις σημαντικότερες μορφές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής θα επισκεφτεί τη Πάτρα το Σάββατο 30 Ιανουαρίου. Πιο συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Βήτα θα βρίσκεται στον χώρο ''Αίγλη'' για να παρούσιάσει κομμάτια από τον τελευταίο του δίσκο αλλά και παλαιότερες δουλειές του. Ο άνθρωπος που ταυτίστηκε με την ελληνική ηλεκτρονική σκηνή κατά την περίοδο των Στέρεο Νόβα, αλλά και με αρκετούς σημαντικούς προσωπικούς δίσκους, θα κάνει μία live αναδρομή όλης αυτής της πορείας.

Δελτίο Τύπου:

Κ.ΒΗΤΑ
ΠΑΤΡΑ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΙΓΛΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 

Μετά από διάστημα απουσίας, ο Κωνσταντίνος Βήτα επιστρέφει με μια σειρά συναυλιών και με νέο υλικό από τον καινούργιο του δίσκο .

Ο Κωνσταντίνος Βήτα παραμένει για δύο δεκαετίες ο πιο δυνατός εκπρόσωπος της ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα με ένα φαινομενικό απόρρητο που του προσθέτει μια αύρα μυστηρίου, ενώ η μουσική και η ποίησή του, διακατέχονται ακόμα από έναν έντονο ρεαλισμό και μια απροσδιόριστη υπνωτική διάσταση.

Αναλογικοί ήχοι, ψηφιακές παραμορφώσεις και επαναληπτικοί ρυθμοί οδηγούνται σε μια χαοτική hip hop μουσική. Ο Κ.Βήτα φλερτάρει με την ακουστική folk μιλώντας για την καθημερινότητα γύρω του, ενώ άλλες φορές χάνεται μέσα σε μονολόγους περπατώντας ανάμεσα στις ακρότητες, προγραμματίζοντας τα δικά του σκοτεινά ηλεκτρονικά ηχοτοπία.

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου  ανεβαίνει στην σκηνή της Αίθουσας ΑΙΓΛΗ στην Πάτρα, με νέα τραγούδια από τον καινούριο του δίσκο , αλλά φυσικά και παλαιότερο υλικό.

Μια συναυλία για τους φίλους της μουσικής του, γεμάτη από ήχους , φως και εικόνες από τον ιδιαίτερο κόσμο του Κωνσταντίνου Βήτα.

Αίθουσα Αίγλη
Ακτή Δυμαίων 17, Veso Mare, Πάτρα
Τηλ 6972 807170

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00
Έναρξη στις 22.00

Προπώληση πριν τις 17/1: 8 ευρώ
Προπώληση: 10 ευρώ
Ταμείο: 12 ευρώ

Σημεία Προπώλησης:
Mousikon, Si doux, discover

Διοργάνωση: Mousikon live - Manifest by Mojo

με την υποστήριξη του presspop.gr

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon