Esterina Live στην Ποικίλη Στοά

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Tην Πέμπτη 21 Ιανουαρίου η Ποικίλη Στοά φιλοξενεί στην όμορφη γωνιά της τη φανταστική Esterina με την υπέροχη μπάντα της! Northern soul φωνητικά, groovy τύμπανα και μπάσο, funky κιθάρες, smooth πλήκτρα, μελωδίες με γλυκειά ψυχεδέλεια και πολύ blues διάθεση, όλα μαζί, πλέκουν ένα ιδιαίτερο και μοναδικό ηχητικό αποτέλεσμα που για πρώτη φορά θα απολαύσουμε στην Πάτρα!
Μετά το live θα ακολουθήσει party με djs τους Τίμωνα Καρδάμα και Μαριέττα Μπάρλου!

Με την υποστήριξη του Presspop.gr.
Χορηγός Εκδήλωσης: Adonis City Hotel

Λίγα λόγια για την Esterina:

Εσθήρ-Ειρήνη,το πλήρες όνομα.O Dj Bedman της εμπιστεύεται την πρώτη μουσική παραγωγή,όπου ουσιαστικά είναι και το πρώτο σόλο κομμάτι της με τίτλο "No darling" και ακριβώς εκεί ξεκινάει και το μουσικό της ταξίδι.Με διάσπαρτα κάποια κομμάτια σε mixtapes του Dj Bedman και το youtube αποφασίζει τελικά να κάνει ένα σόλο δίσκο εν ονόματι "This is a happy story" με τραγούδια που μιλούν για την άφεση και την ολοκλήρωση μέσα από την Αγάπη,το οποίο κυκλοφόρησε διαδικτυακά και ανεξάρτητα τον Οκτώβριο του 2014 και μέσα από αυτό ξεχώρισε το "Love is good" που ήταν και υποψήφιο με πρόταση της Μαριέττας Φαφούτη στο διαγωνισμό Jumping Fish της Cosmote.Προτού το κυκλοφορήσει σμίγει μουσικά με τον παραγωγό RSN΄και δημιουργούν το RSN&ESTERINA και στα τέλη του 2013 κυκλοφορούν το δίσκο "We got music"από την The Sound Of Everything.Οpening acts σε live της Μαριέττας Φαφούτη,τις Ρόδες,τους Belleruche,Της Hannah Williams and the Tastemakers κ.α.

Guitar:Dimitris Siampos
Bass:Nikos Vlachos
Drums:Fivos Kountourakis
Synth:Yannis Dimitriadis

https://soundcloud.com/esterina-kanellou
https://www.youtube.com/channel/UCKc6mghgIlIokkJfwi4FPAQ

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon