Οι Cyanna Mercury Live στον Συνδετήρα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Ύστερα από μία γεμάτη χρονιά εκδηλώσεων, ο UP FM, o Σταθμός του Πανεπιστημίου Πατρών, ξεκινά τα πρώτα του βήματα στο χώρο της διοργάνωσης συναυλιών. Ο λόγος για μία σειρά από live performances με τον τίτλο «UP on the stage», που θα λαμβάνουν χώρα στην πόλη μας με την συμμετοχή αξιόλογων καλλιτεχνών. Σε συνεργασία με την Fibair, τα live θα μεταδίδονται ζωντανά στο ραδιόφωνο μέσα από την σελίδα του UP FM  http://upfm.upatras.gr/ και την συχνότητα του Ημέρα FM 90.4.

Το νέο έτος ξεκινά δυναμικά με την πρώτη εμφάνιση των Cyanna Mercury στην Πάτρα, του εξαιρετικού αυτού συγκροτήματος από την Αθήνα, την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου στον φιλόξενο χώρο του Συνδετήρα (Αλ. Υψηλάντου 146) με είσοδο ελεύθερη.

Λίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτου τους album “Archetypes”, και έχοντας δώσει εντυπωσιακά πρώτα δείγματα ζωντανών εμφανίσεων δίπλα στους Editors τους Raveonettes, τους Myrrors και τους Sonic Jesus σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι Cyanna Mercury φέρνουν την ιδιαίτερη ψυχεδελική τους ατμόσφαιρα για πρώτη φορά στην πόλη μας.

Με πληθώρα επιρροών από το δυτικό psych και τις blues ρίζες, μέχρι την ελληνική παράδοση και τις ανατολίτικες αναφορές, ο όρος “ψυχεδελικό rock” είναι η βάση, αλλά δεν ορίζει απόλυτα, τον πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα του ήχου των Cyanna Mercury. Χαρακτηριστικό δείγμα των ηχογραφήσεων της νεοσύστατης μπάντας δόθηκε το καλοκαίρι του 2014, με την κυκλοφορία του 2-track single “Ode To The Absent Father", που περιείχε και το "Dirty Things". Από τότε μερικές ζωντανές ηχογραφήσεις, ένα live video με τίτλο “Nothing We Can Do”, από την ζωντανή εμφάνιση τους στη μουσική εκπομπή Mezzo Voce TV της Γαλλικής τηλεόρασης, καθώς και το "The Four Horsemen" των Aphrodite's Child, το οποίο συμπεριλήφθηκε στο "Dirty Things EP" του 2015, έχουν συμπληρώσει την εικόνα. Πρόσφατα η μπάντα δημοσίευσε μια ακόμα ζωντανή ηχογράφηση, το ψυχεδελικό "Blues For Zilla", που προέκυψε μέσα από έναν αυτοσχεδιασμό στο στούντιο που προβάρουν και δε θα περιλαμβάνεται στο "Archetypes".

Στον Συνδετήρα, οι Cyanna Mercury, εκτός από το “Dirty Things EP”, θα παρουσιάσουν σχεδόν ολόκληρο το "Archetypes", που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2016, ζωντανούς αυτοσχεδιασμούς και επιλεγμένες διασκευές από τις επιρροές τους.

Ώρα Έναρξης : 21:30 | Είσοδος Ελεύθερη

Warm up DJ set και after party από παραγωγούς του UP FM.

Επίσημο: http://cyannamercury.com
Facebook: http://facebook.com/CyannaMercury
Youtube: http://youtube.com/CyannaMercury
Bandcamp Store: http://cyannamercury.bandcamp.com

http://upfm.upatras.gr/

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon