Manouchedrome Trio & Dimitra Sideri Live στην Ποικίλη Στοά

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Tην Παρασκευή 15 Ιανουαρίου η Ποικίλη Στοά φιλοξενεί με ιδιαίτερη χαρά στην όμορφη γωνιά της τους Manouchedrome Trio & Dimitra Sideri! Θα μας ταξιδέψουν στην εποχή του '30, παίζοντας Valse, Bolero, Bossa και Swing της εποχής. Κύρια επιρροή τους... η μουσική του μεγάλου Django Reinhardt. Αυτή τη φορά θα παρουσιάσουν δικές τους συνθέσεις και κλασσικά Gypsy Jazz τραγούδια, τα οποία αποτελούν μέρος της πρόσφατα εκδοθείσης δισκογραφικής τους δουλειάς.

Μετά το live θα ακολουθήσει party με dj τον Τίμωνα Καρδάμα.

Διαβάστε εδώ την αποκλειστική συνέντευξη που έδωσαν στο Presspop.gr λίγες ημέρες πριν το live τους στην Ποικίλη Στοά και ακούστε παρακάτω μερικά κομμάτια τους.

Line up:
Δημήτρης Παρτσακλός: Κοντραμπάσο
Κωστούρος Γιώργος: Gypsy Κιθάρα
Ψαλλίδας Δημήτρης: Gypsy Κιθάρα
Guest vocalist : H μοναδική Δήμητρα Σιδέρη.
http://www.manouchedrometrio.com/

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου στις 21:30
Είσοδος Ελεύθερη
Ποικίλη Στοά, Ρήγα Φεραίου 129, Πάτρα
Με την υποστήριξη του Presspop.gr

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon