Συσκευασίες που μαγνητίζουν το βλέμμα #Part_2

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

To δεύτερο μέρος του packaging design εντυπωσιάζει με συσκευασίες που έχουν διακριθεί σε διεθνείς διαγωνισμούς για το design και τα πρωτοποριακά υλικά τους.    

 


► Helleo φυσικά σαπούνια, till noon studio

Τα φυσικά σαπούνια δημιουργήθηκαν με αγάπη και μια σταγόνα από παρθένο ελαιόλαδο. H συσκευασία βραβεύτηκε από την ΕΒΓΕ

► Jameson συλλεκτική έκδοση μπουκαλιού, Steve Simpson​

Η συλλεκτική εκδοση του μπουκαλιού αποθανατίζει την ψυχή και τη ζεστασιά του Δουβλίνου, όπου έγινε και η πρώτη απόσταξη του Jameson, το 1780. Κέρδισε το βραβείο "Bronze Bell" για το σχεδιασμό στα ICAD2015.

► Paper Tigre, ,Marine Giraud, Mathilde Laffon και Julie Ferrieux

H συσκευασία έχει εμπνευστεί απο το χαρτί και επηρεαστεί από τα origami.

► Norweign Bread, Scandinavian Design Group

Το σχέδιο ενσωματώνει μοτίβα από σανίδες που κόβουμε το ψωμί και χρησιμοποιεί χαρτί περιτυλίγματος για να διατηρήσει τη σπιτική αίσθηση του ψωμιού. 

► Vegeterra συσκευασία για κατεψυγμένα λαχανικά, mousegraphics

 ÖÖLOOM sleeping mask 

Οι δημιουργοί πίσω από τις μάσκες ύπνου με σχέδια ζώων είναι οι Johan Kallas, Karmen Heinmaa, Mihkel Virkus, και Jan Plaan. Κέρδισαν το βραβείο "ADORABLE" για το προιόν αλλά και το βραβείο της χρονιάς για το σχεδιασμό συσκευασίας. 

► Place fresh & Prepared Food - Louis Charden 


 

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon