Εναλλακτικές πηγές ενέργειας. Το Pornhub βρήκε τη λύση!

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το Pornhub πρωτοτυπεί δημιουργώντας μια εναλλακτική πηγή ενέργειας μέσω μιας φορητής συσκευής. Η συσκευή αυτή αναφέρεται ως "Wankband "και είναι πιθανότατα η πρώτη συσκευή που στοχεύει σε "άλλες" συνήθειες. Η ζώνη, η οποία φοριέται γύρω από τον καρπό μετράει τις φορές που κάποιος χρήστης αυτοϊκανοποιείται. Η συσκευή περιέχει ένα μικρό βαρίδι, το οποίο κινείται ανάλογα με την κίνηση του χεριού (στην προκειμένη περίπτωση πάνω-κάτω) και μετατρέπει την κινητική ενέργεια σε ηλεκτρική. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μπορείς να φορτίσεις το κινητό σου, το τάμπλετ σου και οτιδήποτε άλλο θέλεις μέσω αυτής της περικάρπιας συσκευής!

 

 

Ένα έξυπνο διαφημιστικό κόλπο για να ανέβει η δημοτικότητα του Pornhub, αν σκεφτεί κανείς πως πολύς κόσμος ενδιαφέρεται και ψάχνει στο διαδίκτυο, site με ερωτικό περιεχόμενο. 

 

( via fastcodesign )

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon